Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.

Poprzednie lusterko mialem zlamane i zdecydowalem sie na wymiane..

Pierwszym problemem było krótkie okablowanie i musiałem ze starego przedłużyć, a po zamontowaniu już lusterka kiedy chce szkiełko w elektryce przesunac bardziej na lewo konczy sie zakres.. wczesniej nie bylo tego problemu i zastanawiam sie co moglem zle zrobic..

Jakies rady?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zdecydowanie tak, zwracaj sprzedawcy jak to zataił, ile dałeś?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano

Jak kable za krótkie to pewnie od anglika, nie tak dawno ktoś pisał o tym na forum - poszukaj.

A jak brakuje ci regulacji to ręką dociśnij wkład lusterka (poćwicz na starym) i wtedy lusterko przeskoczy na silniczkach, zakres regulacji +/- będzie ten sam ale kąt już inny.

Opublikowano
widac jak wklad lusterka dotyka scianki kiedy a maxa go krece w lewo..wiec chyba zakres jest na maxa?. kiedy mam docisnac wklad? jak bedzie juz na maxa w lewo?.
Opublikowano

znalazłem jeden temat z tym

i pisza np: o dolozeniu jakis tulejek czy dystansow to mechanizmu silniczka o czym juz tez wczesniej myslalem, albo przekrecic lusterko na silniczku ale tego za bardzo nie rozumiem. macie moze jakies zdjecia?.

silniczek mocowany jest na 4śrubki nie?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
okablowanie przerobione, podkladki pod srubki wlozone ,takze napewno kąt i patrzenie jest ciut inne ale idzie jezdzic. Ja sie przyzwyczailem i nie sprawia mi to problemu..