Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no ale oryginalnie tam jest taka dziura ? bo też mam osłone ta z plastiku ale też mam taką dziure :D przedlift też ma z taką dziurą te osłony ?
szukam
Opublikowano

Witaj kolego,

Brakuje ci tylko kawałek osłony, dokładnie to nr 15 na schemacie. Nie wiem czy znajedziesz coś na allegro bo zazwyczaj w oryginalne sprzedawane są jako całość a zamienniki przeważnie nie posiadają tego elementu i są jednolitą dużą osłoną. Poza tym jakość i spasowanie zamiennika może mieć wiele do życzenia. Za to cena może być niższa bo cena tylko tego elementu w aso to jakies 200zl najlepiej zadzwoń/napisz do aso bo ceny mogły się zmienić.

Opublikowano
no ale oryginalnie tam jest taka dziura ? bo też mam osłone ta z plastiku ale też mam taką dziure :D przedlift też ma z taką dziurą te osłony ?
o

Te dziury są po to, żeby prawidłowo kierować strugę powietrza przepływającą przez intercooler. Gdyby Wasze BMW ropędzały się do 300 km/h bez strugi powietrza mogłyby odrywać się od nawierzchni.