Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahoj,

Mam taki o to problem i nie wiem jak zaradzić mu. A zatem świeci się kontrolka Air-bag-a kierowcy. Podłączyłem autko pod komputer (INPE) i są dwa błędy jeden to poduszka kierowcy STAGE 1, a drugi ten sam tylko że STAGE 2. Zdemontowałem poduszkę i wszytko jest cała podłączona, styki OK, kable OK przy kierownicy, poducha też pełna. Zresztą widać że nikt nie dotykał tego. Więc szukam dalej, zdjąłem plastiki pod kierownicą i szukam za kablami i znów ciekawostka bo wszystkie są całe i widać że mocowane przez BMW w Bawarii, zero oznak po "szpecjalistach". Odłączyłem klęmę na dłuższy czas, a potem znów INPE i usuwanie błędów, ale dalej to samo. Dodam że autko jest na pewno bezwypadkowe i ma wszystkie poduszki (dla pewności sprawdzałem). Kurtyny i inne poduszki są pełne i podłączone jak należy, a ta jedna się stawia. WHY ?!?

Dodatkowo spisałem nr. poduszki (numer który jest pod kodem kreskowym) - *4DC WSH MC BPS

Kolegi BMW 320i E91 ( z 2005r)

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)