Skocz do zawartości

Zimering skrzyni biegów - gdzie dostanę (Poznań/Inowrocław)?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam BMW E34 524TD aut. '90 i zepsuł mi się główny uszczelniacz pomiędzy silnikiem a skrzynią biegów. Pytałem już w kilku sklepach i hurtowniach z częściami ale nigdzie tam nie mają oryginału. Czy nie wiecie może gdzie mógłbym go dostać w Poznaniu lub okolicach Inowrocławia? Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano
Znajdż wymiary np. realolem i kup w sklepie typu łożyska,uszczelniacze itd.piszesz o ok. Inowrocławia a wpadasz do Bydgoszczy?Jest taki sklep na Toruńskiej okolice kina Adria,kupuję u nich od zawsze dla siebie i dla ludzi i wszystko jest ok,nigdy nie było reklamacji-serio.
Opublikowano
Pytanie do kolegi powyżej :wink: , cieknie mi zeskrzyni biegów ale nie przy silniku tylko przy wale, czy trzeba wyjmować skrzynie żeby wymienic ten zimering?? jeden mechanik mówi że trza wyjac a inny ktoremu bardzie jufam w sumie, ze wystarczy wyjac wal i wymienic zimering, jaki koszt takiego zimeringa ??? dzieki mowa o modelu e36 316i
Opublikowano
witam,wg mnie rację ma ten co mówi ci o demontazu samego wału,koszt simeringa max. 3dychy.pozdro