Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem nie posiadam elektrycznych szyb ale mam zamiar zalozyc ten luxus dlatego nasuwa mi sie pytanie czy we wszystkich autach nie zaleznie od rocznika byly montowane kable i kostki doprowadzone do drzwi aby mozna bylo sie wpiac z elektryka ????? Slyszalem cos ze tak ale jak mozecie to prosze o potwierdzenie

aha posiadam 318i E-36 z 1991roku

Opublikowano
Obawiam się że raczej nie masz instalacji przygotowanej pod elektrykę szyb ;)
Opublikowano
wiec tak ja mam E34 i wiem na pewno ze w każdej piątce bez względu na wersje kable są w aucie na wszystkie 4 szybki - przypuszczam ze w e36 również są kable przygotowane, a najpewniej będzie jak lookniesz czy koło drążka zmiany biegów są kostki do podłączenia przycisków ! jeśli są to wystarczy wymienić kable w dziwach na takie gdzie będą dodatkowe kostki do podłączenia siłowników
Opublikowano
a moze ktos wie "na pewno" a nie "obawiam sie" sorki johnny

"Na pewno" to każdy z nas prędzej czy później znajdzie sie na "tamtym" świecie :wink: niczego innego pewien nie możesz być :)

Na 99% nie masz instalacji przygotowanej pod szyby elektryczne, to nie "piątka" czy "siódemka" w której większość instalacji poprostu była fabrycznie i można było sobie dołożyć wyposażenie.

Opublikowano
Witam no 100 % nie masz instalacji do el. szyb ,ani do niczego co nie zostało zamontowane w fabryce , i nie wynika to z tego ,że e36 to trójka to klasa niżej niż e 34 lecz z tego ,że e34 konstruo w połowie lat osiemdziesiątych a e 36 pięć lat póżniej i konstruktorzy doszli do wniosku ,że jest taniej robiąc konkretną wersje pojazdu niż robić wersje bazową a następnie dokładać wyposażenie zgodnie z zamówieniem :cry:

Syrena z sercem od rekina!

http://img264.imageshack.us/img264/227/resize1yf.jpg

Duże Zdjęcie