Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na forum jeepa też są ludzie co palą im fury poniżej 10l? :mrgreen:

Pewnie, że do pierwszego tankowania. Ale zawsze można sobie tłumaczyć że przy gazie to jest porównywalna cena auta co pali ok 13l PB :mrgreen:

Widzisz ile Cię ciekawych rzeczy ominęło. Wieczorem jest kącik zwierzeń :D Trzeba przypiąć pod olejami itd jakiś OT by nie zaśmiecać innym tematu o ładowaniu i pchaniu :mrgreen:

piękna ta kiera :cool2: Zegary nie ładniej by wyglądały ciemne? Nigdy nie przepadałem za białymi zegarami.

Ja za bumę mam 580zł na rok razem z NW. Posiadam zwyżki za wiek. Ale robię sobie składke online. Normalnie płaciłem niecały tysiąc zł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Są, ale to tylko Ci od CRD :mrgreen:

Gość ma problem,ale to akurat mało istotne-tutaj masz część cytatu.

Kluczykowanie nie pokazuje żadnego błędu. Auto jest dynamiczne i nie zauważyłem większego zużycia paliwa, mieści się w normie (trasa 7,5-8; koło domu ~9,5).

Bo nikt normalny nie uwierzy, że auto o masie 2 ton i silniku prawie 5 litrów spali 10 literów na 100.

Są tacy co V8 pali im 15 :mrgreen:

Czarne zegary były 99-00, w 01 są takie jak ja mam, a 02-04 były białe tylko z podświetleniem elektroluminescencyjnym.

No kiera jest fajna i ciężko dostępna, przeglądałem Allegro to jest tylko jedna za 1k.A ta co ja mam jest fabryczna-nic nie poniszczona :cool2:

Te czarne zegary wyglądają naprawdę nie ciekawie. A ja swojemu nabyłem jeszcze obwódki :D (jutro zakładam)

Ubezpieczenie mam w PZU zniżki pełne OC+NW-zależy też dużo od regionu gdzie się mieszka i od marki(za V-kę płacę mniej niż za TDS-a chociaż silnik jest o połowę mniejszy).

ec2Wze6.jpg