Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wiajcie

Jakiś czas temu kupiłem komplet boczków drzwiowych od E60 LCI 2008.

Boczki mają podświetlanie klamek + schowków.

W tej chwili w przedlifcie mam boczki bez żadnych podświetlań, czy wystarczy abym zmienił stare wiązki w drzwiach na poliftowe ze wszystkimi potrzebnymi diodami do podświetlania tych schowków/klamek i wszystko będzie mi świeciło jak należy ?

Nie będzie różnicy w kostkach przy podłączeniu wiązek do instalacji samochodu?

Miał ktoś z Was kiedyś styczność z takimi przeróbkami?

Edytowane przez skovroon
Opublikowano
One są podświetlane diodą w kolorze rubinu jak zegary? Jak tak to ja to mam w swoim rewelki nie ma...
Opublikowano
One są podświetlane diodą w kolorze rubinu jak zegary? Jak tak to ja to mam w swoim rewelki nie ma...

Tak, w tym samym kolorze. Ale masz E60 LCI rzecz jasna?

Opublikowano
Przecież w przed lifcie też są podświetlane klamki i schowek w drzwiach, dodatkowo po dwie diody w lampce z przodu i z tyłu.
Opublikowano
A to nie wiedziałem że w przedlifcie są też podświetlane schowki i klamki wewnątrz. Jeśli chodzi o oświetlenie tymi diodami w lampkach w podsufitce to mam to u siebie...
Opublikowano
Pakiet oświetlenia wewnętrznego to była dodatkowa opcja tak jak i pakiet oświetlenia zewnętrznego czyli diody w lusterkach.
Opublikowano
A ktoś wie może czy de diody są zasilane 12voltami? Można by w prosty sposób dołożyć na przykład pod diody z lamki oświetlenia wnętrza.
Opublikowano
Tak moja jest przed LCI 2004r ale mam pakiet oświetlenia i wewnątrz i na zewnątrz(lusterka)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
A ktoś wie może czy de diody są zasilane 12voltami? Można by w prosty sposób dołożyć na przykład pod diody z lamki oświetlenia wnętrza.

Zna ktos moze odp. na pytanie Melonka? Tez jestem ciekawy.