Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

Kolega ma założoną w E61 i w pierwszej chwili musiałem się zastanowić, czy on przypadkiem nie ma auta po lifcie, choć wiedziałem że ma przed liftowe.

Jak ktoś nie jest w temacie Bmw i różnic skrzyń biegów przed i po lifcie, to nie zauważy że gałka jest zmieniona / nieoryginalna, bo wygląda nawet nieźle.

Edytowane przez chris99

BMW E36 1991 Limuzyna 325i 2005↔2007

BMW E46 2002 Touring 320d Lift 2007↔2010

BMW E91 2006 330d 2010↔2018

BMW E81 2007 118d 2015→

BMW F31 2014 325d 2018→

icon1.png

F31-C-HRj_qqhnpsx.jpg

Opublikowano

fajna ta gałeczka ale słabo pasuje. Jakaś taka wajcha wielka. Zresztą w automacie zbyt często się do niej nie sięga wiec to jedynie wizualny bajer za 4 stówki.

Pewnie jakbym miał 20 lat to bym kupił ale teraz to nie :? ale oczywiście jak kto tam woli i nie potępiam tego.

Opublikowano

i do tego podwojne wskazanie biegu, trochę przesada. Ten przycisk "P" na gorze to rozumiem atrapa hamulca recznego.

dla mnie - choinka. wole galke performance ze wstawka aluminiowa

http://euroactiveparts.com/images/Performance%20Alcantara%20Auto%20Shifter.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

z tego co wiidze na stronie producenta(?) to sa dwie dlugosci tych galek.

http://www.bimmian.com/elements/product.htm/showcase/USK/ML_060.jpg

z tego co widze to cena 294zl

400 z przesylka? fajna sprawa ale jak ktos wyzej pisal dosc dluga sie wydaje.. chyba ze pokazowa galka byla ta dluzsza ;)

wyzej ktos pisall ze maa juz u siebie taka.. kolega wrzucisz fotki jak to wyglada u ciebie? moze sie skusze na to ;)