Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ja letnie dopiero w tym tygodniu zakładam wiec najbliższa niedziela mi Pasuje :-)
Opublikowano
W którym miejscu tam pod mostem milenijnym i o jakich godzinach to może bym zajechał do was, któregoś razu :)
Opublikowano

Koledzy może spot połączony z wyścigami Gokartami :

http://www.mydeal.pl/wroclaw-gokarty_dla_dzieci_i_doroslych-19379.html?utm_campaign=polecanie

Byłem na tym torze, karty nie sa w najlepszym stanie ale za to niema żadnych żółtych czy niebieskich flag tylko jazda. Cena jest bardzo niska więc warto się zastanowić, kupić i wykorzystać jakiegoś dnia do końca kwietnia.

Co wy na to ?

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
brak flag to istotna zaleta :duh: flagi maja za zadanie ulatwienie jazdy po torze i poprawe bezpieczenstwa
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mi bez różnicy na stadionie jeszcze nie byłem, więc tym razem wy możecie mieć przewagę ;) mam nadzieje że jakiś pomiar czasu jest :P

Weekend mi pasuje i osobiście wtorki i czwartki.

Opublikowano

Jak tragedii nie ma to można wypróbować stadion. Z linkiem od szatyna drogo by nie wyniosło.

Ja jestem za weekendem

Wysyłane z mojego NEXT za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Ja jestem bardziej widzem niż uczestnikiem ale wg mnie stadion jest dużo gorszy od buforowej. Karty są w dużo gorszym stanie - potwierdzone przez kumpli którzy jeżdżą i właśnie się przenieśli na buforowa

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Koledzy może jakieś spotkanie ! Pogoda ma się poprawić i ma być już ciepło i bezdeszczowo :-)