Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no widzę, że nie tylko ja lubię pośmigać na gokach =] to co zbieramy się panowie i może jakiś wyścig w stylu f1 sie ustawi.
Opublikowano
No to ustalamy termin i godzinę i śmigamy, ja tez chętnie bym na gokartach pojeździł.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to proponuje np godzinę 16 będzie można pogadać chwile na parkingu pooglądać co kto zmodził w autku puki jeszcze jasno, a później uderzyć na goki.

mi osobiście pasuje sobota i niedziela więc dostosuje się do reszty.

PS

a jak dużo osób się zadeklaruje to można pomyśleć o wynajęciu toru na jakiś wyścig ( rozgrzewka / kwalifikacje / wyścig z pól startowych ) z tego co maja na stronie to taka zabawa jest możliwa od 6 osob ( 100zł na głowę )

Opublikowano
Opublikowano

Ja na spotkaniu się pojawie ale na goki juz raczej się nie wybiore. Ewentualnie na chwile jako kibic i ewentualnie zrobię kilka fotek :) Termin mi aktualnie pasuje bardziej w niedzielę

Wysłane z mojego Nexus 5 przy użyciu Tapatalka

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

no to co wstępnie:

SOBOTA, godzina 16 pasuje większości ?

proponuje się zjechać na parkingu na buforowej, chyba że ustawiamy się w innej miejscówce.

• Zarejestrowani
Opublikowano

Kurcze, faktycznie z m-c temu z Dziqsekiem się ustawialiśmy na 15.02, ale akurat ten weekend nie jest dla mnie najszczęśliwszy :( Od biedy spróbuję pojawić się na chwilę.

Przy okazji mam pytani, czy ktoś jest jeszcze zainteresowany kalendarzem: viewtopic.php?f=33&t=234842? Mógłbym kilka sztuk załatwić i udostępnić Wam odbiór osobisty na zlocie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
u mnie kompletna lipa z sobotą,ale widzę,żę większości sobota bardziej odpowiada. chyba,że w niedzielę też będą chętni na spota to podjadę
  • Zarejestrowani
Opublikowano
A Panowie, może jednak ustawimy jakiś inny termin? :) W ten weekend nie wszystkim pasuje, w przyszły też nie wszystkim. To może 01.03.2014? Bo jak znam życie to jak się spotkacie/spotkamy w ten weekend to za 2 tyg. część z nas nie znajdzie czasu. A jak się wszyscy zmobilizujemy w jednym terminie to będzie fajniej :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
takie przekładanie moim zdaniem niczego nie gwarantuje. jakiś czas temu umawialiśmy się wstępnie na 15go,a teraz koncepcja się zmieniła :shock: :wink:
Opublikowano
To jest akurat racja, raczej ciezko bedzie zeby wszystkim pasowało. Mi juz 1.03 nie pasuje.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Majki 325i - Pewnie że monżna się dołaczyć, im więcej tym lepie.

kubik - niestety wszystkim nigdy nie będzie pasowało;( więc nie ma co odwoływać, po tym spocie możesz znowu zaproponować date kolejnego i zobaczymy ile osób sie zjedzie ja jestem chętny o ile będzie pasowała data.

mlody - jak mamy się zjechać na 16 to myślę że koło 17 sie dopiero wybierzemy na gokarty, pogoda ma być łada więc nawet może się przeciągnie trochę? a ile to potrwa? zobaczymy jaka będzie zabawa:P

• Zarejestrowani
Opublikowano

Wiem, że zawsze komuś nie będzie pasowało :) Miałem nadzieję, że może akurat 01.03 wszystkim aktualnie zainteresowanym przypasuje - no ale jak widać bbartekk2 już napisał, że nie pasuje.

To ja ze swojej strony mogę mieć tylko prośbę - czy wszystkim chętnym na tą sobotę pasowałaby godzina 15:00 (dla mnie większa szansa na przybycie - mam zajęty wieczór). Jak nie to zostaje 16:00 :cool2: .

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Młody wpadaj nie marudź, bo muszę audio osłuchać :P

Kubik, jak dla mnie 15 też jest ok, zobaczymy czy pasuje reszcie

Opublikowano
Opublikowano
W takim razie Panowie 15.00 na Buforowej. Z miasta skręcamy na wysokości ulicy Terenowej za wiaduktem w lewo.
Opublikowano

Panowie zrobmy liste jezeli chodzi o gokarty ponieważ 10min kosztuje 36zl za osobę natomiast dla 1h dla 10 osób 1050zł. I szczerze mówiąc ja wolałbym zapłacić 105zł i na spokojnie pobawić się przez godzinę.

1. bbartekk2 wersja 1h

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

bbartekk2 tak wesoło tam nie ma :(

normalny bilet 10min - 36zl

jak będzie więcej osób można kupić karnety 10 wejsc za 310zl czyli 10min - 31zł x10 i po prostu sie podzielić biletami zawsze trochę taniej wychodzi.

a w tym wynajętym torze na 1h i tak masz tylko 30min jazdy z tego co pamiętam bo oni działają na zasadzie 10min jazdy 10min przerwy, poza tym widzę na stronie że wynajmują tor tylko w pon-pt.

Proponuje olać listę i na miejscu wybierzemy najlepsza opcje ( nigdy nie wiadomo ile osób dojedzie ) i każdy sie zdeklaruje wtedy ile by chciał pojeździć. Z doświadczenia mogę doradzić ze 3x 10 min to już jest sporo.

no to wstępnie 15.00 na parkingu przy torze gokartowym wrc, poczekamy myślę z 1h żeby wszyscy zdążyli sie zjechać i dopiero uderzymy na tor.

wrzucę mapkę z parkingiem żeby było wiadomo gdzie się ustawiamy :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/842/afa0.jpg