Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

No to konieczne musisz się pojawić na którymś spocie m piątką - jestem ciekaw efektów z bliska

Wysłane z mojego Galaxy Nexus za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano
Opublikowano

12.09 lece na wakacje :(

Chetnie bym z wami sie spotkal, szczegolnie z silna grupa koderow, bo korci mnie podniesienie I-level w mojej e90...

Pozdrawiam!

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

Ja juz po weselnych sprawach ale dzisiaj sie nie wyrobie raczej

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

• 4 tygodnie później...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jeśli chodzi o 13.10.2013 o 19:00 to jestem za jeśli natomiast chodzi o 20.10.2013 to nie dam rady jestem poza wrockiem.
Opublikowano

Spotkania odbywaja sie na Magnolii?

Jesli 13.10 o 19 to postaram sie byc :cool2:

Mam angielsko-jezyczny system = brak polskich znakow diakrytycznych - przepraszam :(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

13.10.2013 co do miejsca to magnolia lub stadion jak nie ma żadnego meczu w ten dzien. Mi osobiście bardziej pasuje magnolia w ten weekend

Wysłane z mojego Galaxy Nexus przy użyciu Tapatalk 4

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja jednak jutro nie dam rady wpaść:(:( ewentualnie jak się uda to wpadnę przejazdem, trzymam kciuki za pogodę.
Opublikowano

Ktos oficjalnie potwierdzil, ze jutro bedzie?

Ja moge sie pojawic.

Zrzuce kobiete przed Magnolia i chetnie pogadam z kims, kto przerabial aktualizacje softu w swoim samochodzie.

Pozdrawiam,

Opublikowano

moze troche poza tematem, ale czy wybiewra sie na tego spota ktos kto ma w swoim pojeździe BM54.

musze sprawdzić czy moje dziala czy nie.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano