Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Spotykamy sie na Stadionie, konkretnie ustalimy w zależności od chętnych na kilka dni przed.

Edit: Śląsk gra mecz 4.08 i to o 18 takze Orbita? Czy Magnolia?

• Zarejestrowani
Opublikowano
Będzie gdzie zaparkować ?? Przecież tam się dopchać nie idzie na parkingu żeby chociaż mały palec u nogi wcisnąć między autka

b4c4c1867b858a60.jpg.30a4296d964cadcc5bbee45deeb1292d.jpg

OFICJALNY ZEWNĘTRZNY PARTNER BMW AG

Chiptuning Programowanie Carplay Kodowanie Diagnostyka BMW AOS

Tel. +48-790-465-462

https://www.facebook.com/Codemybimmer

https://www.instagram.com/codemybimmer

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W niedziele po 18 spokojnie będzie tam miejsce. Ale niech reszta napisze gdzie woli w takim razie.
Opublikowano

No rzeczywiście Śląska gra mecz wiec stadion odpada w takim razie proponuję:

Aby spotkać się o 18 NA GALERII DOMINIKAŃSKIEJ NA GÓRNYM PARKINGU tam posiedzieć i ewentualnie przejechać się na PARKING W MAGNOLII aby inni dołączyli o 19 jeśli nie zdążą ?

Co Wy na to ?

Opublikowano
No rzeczywiście Śląska gra mecz wiec stadion odpada w takim razie proponuję:

Aby spotkać się o 18 NA GALERII DOMINIKAŃSKIEJ NA GÓRNYM PARKINGU tam posiedzieć i ewentualnie przejechać się na PARKING W MAGNOLII aby inni dołączyli o 19 jeśli nie zdążą ?

Co Wy na to ?

Parking C?

Mam nadzieje ze temperatura bedzie bardziej odpowiednia bo tam sie raczej w cieniu nie schowany ;)

• Członkowie klubu
Opublikowano
Szkoda że to niedziela :mad2: , będę w okolicach od piątku do niedzieli tylko do domu potem 500 km :D hm.....
Opublikowano
SPOTKANIE WROCŁAW 4.08.2013 godz 18.00 - Galeria Dominikańska najwyższy poziom Parkingu :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja mogę dojechać na magnolię, tylko rozumiem,że na 19? o orbicie nawet nie ma co gadać,bo ze względu na basen tam się nie da na parkingu szpilki wcisnąć.
Opublikowano
ja mogę dojechać na magnolię, tylko rozumiem,że na 19? o orbicie nawet nie ma co gadać,bo ze względu na basen tam się nie da na parkingu szpilki wcisnąć.

Na 18 do Dominikańskiej nie zdążysz ? Ktoś będzie ? Bo nie wiem czy nie lepiej zrobić 18.30 od razu Magnolii ?

Opublikowano

Ja się dostosuje ale pomysł Bartka bardziej mi leży

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
mi pasują obie lokalizacje, ale można chyba od razu uderzyć na magnolie niż bujać się potem tam i z powrotem. Chyba że chcecie pojeździć :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Od strony Castoramy, za terenem budowy proponuje. Ewentualnie na dachu ale przy takich temperaturach to ugotowanie sie jest pewne.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dobra to podsumujmy może: ktoś jedzie o 18.00 na Dominikańska ?

Czy wszyscy od razu na magnolie 18.30-19.00 ?

• Zasłużeni forumowicze