Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak w temacie.... Co to za przyczyna,że moje e36 lata po drodze ... buja autem na koleinach i wozi po drodze ... podczas hamowania czuć czasem jak kierownica się ruszy ... powiem,żę lączniki stabilizatora są rozwalone oraz tulejki wahacza jest taka sprawa .... jedna jest ACENTRYCZNA (otwór ma bliżej brzega) a druga tuleja normalna otwór na środku i ta jest strasznie rozwalona.... i do wymiany mam gumy stabilizatora ... I oto jest moje pytanie czy któraś z tych części ma wpływ na takie wożenie po drodze ?? czy może także mieć na to wpływ słabe amortyzatory tylne ??
Opublikowano

do wymiany cały przód :)

Szykuj 250zł na sworznie, 130 na silentbloki M3, 120zł na łączniki stabilizatora, 20zł na poduszki stabilizatora, 250zł na drążki kierownicze z końcówkami.

Opublikowano
Kolega wyżej mówi dobrze. To samo mam do zrobienia u siebie do tego jeszcze tuleje tył. Wpływa to na komfort jazdy. Lepiej szybko zrobić żebyś koła nie stracił na jakiejś większej dziurze.

Sprzedam VW Corrado G60.

Kupię do E36: fotel kierowcy alcantara podgrzewany , Listwy progów wewnętrznych Mpakiet do Tour/Sedan,

Lusterka M, klapa tył cosmosschwarz

Sprzedam części od BMW E46 320d Touring.

Mój Turas

http://serwer1385585.home.pl/stefun/data/documents/bmw=20generacja.jpg

Opublikowano
łączniki stabilizatora , gumy stabilizatora , tuleje acentryczne już mam i czekam teraz na amory tył no i jak mówisz może zamówie tuleje tylne bo faktycznie nikt tam przez tyle lat nie robił niczego i wozi tył ....