Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Panowie zżera mi ruda dolną część błotników przednich (dokładnie to przedłużenie progu w kolorze czarnym). Szukam powoli czegoś w dobrym stanie, żeby na lato wymienić. Są do kupienia błotniki w kolorze, który potrzebuję, z tym, że ja w swoim samochodzie nie mam kierunków w błotnikach, a te które są do kupienia to jest wersja z kierunkami. Teraz moje pytania. Czy były różnice w błotnikach przed i poliftowych? Czy te błotniki z kierunkiem będą pasowały do wersji samochodu bez kierunków. Jak wygląda sprawa z ewentualnym pociągnięciem wiązki pod kierunki? Wystarczy, że pociągnę instalację z kierunków przednich, czy trzeba dokładać jakieś bezpieczniki?

Opublikowano

Dzięki bardzo salas89.

driverv8 chętnie sprawdziłbym tak jak napisałeś, niestety nie mam tych błotników na miejscu, są jakieś 300km dalej :D Pytam bo chcę się po nie wybrać, ale chcę mieć pewność, że będą pasowały.