Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Mam problem z klimatroniciem, wiem ze ta sprawa była juz poruszana ale ten problem jest nieco inny...

Przedstawięsprawę nasępująco:

Gdy klima działa i sobie dmucha to wszystko jest git, sterowanie i te sprawy... po zatrzymaniu sie i wyłączeniu silnika wszystko OK.

Ale jest tak bardzo rzadko :(

Z regóły jest tak:

Jade autkiem klima nie działa (czarny ekranik i nic nie świeci) po jakichś 5min uruchamia sie i tak zostanie albo się wyłączy (z regóły na dziurach na drodze) Jak sie wylaczy to te przełączniki (AUTO, nawiew nogi itd.) zostają podświetlone i na ekraniku minimalnie coś widać! Ale nadmuch nie działa! Trzeba ostro pierdyknąć w konsolę z prawej strony w miejscu klimy zeby zadziałało, nieraz nie chce sie wlaczyc całkowicie. Ale ciekawostka!! Po zatrzymaniu auta i zgaszeniu silnika zaczyna w silniku coś strasznie głośno i dziwnie bulgotać tak jakbu metal o metal tarł i woda sie gotowała. Po chwili tak jakby na wolniejszych obrotach to hałasowało, aż do zatrzymania... NIE WIEM CO MAM ROBIĆ... ;(

PS: Jak wyjąć panel klimatronica?

:modlitwa: BŁAGAM POMOCY SZUKAŁEM W WYSZUKIWARCE WASZEJ ALE WYSKAKIWAŁO MI 2556postów i weź tu szukaj... :(

:modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

[bMW... i wszystko jasne]
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam objaw od 2 tygodni co opisał kolega.

Czy wymiana tego kondziołka pomoze na 100%????????????

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa