Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Też mam z tym problem. Najgorzej jak wejdzie pod maskę i coś tam nabroi :/ To jak ktoś już w praktyce stosował jakiś preparat zapachowy odstraszający koty?
Opublikowano
Najgorzej jak wejdzie pod maskę i coś tam nabroi :/

Jakis czas temu znalazłem u siebie pod maską martwego gołąbka wciśniętego pomiędzy przewody chłodnicy a alternator :duh:

http://www.auto-scanners.com/PIC/bmw-icom-a2-b-c-792L_1.jpg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Kiedyś z 4 lata temu, kumpel na osiedlu , przyjechał E32 750ILS , ta rządowa podobna do B7, jak ktoś ją dotknął , to jeb***o go prądem :D

Problem miałem z upierdliwym sąsiadem , e34 stała pod blokiem, i jego pies szczał mi na fele, to pewnego dnia, podłączyłem aku żelowy od motoru, podłączyłem plus z minustem do wentyla, i patrzyłem oknem, czy idzie szczać, to jak podszedl zawadził łapą i go pi***olło :mrgreen:

Takie domowe pomysły :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kiedyś z 4 lata temu, kumpel na osiedlu , przyjechał E32 750ILS , ta rządowa podobna do B7, jak ktoś ją dotknął , to [bAD]***o go prądem :D

Przypuszczam, że to fantazja co piszesz, bo wątpię żeby ktoś był tak głupi, żeby mieć coś takiego w aucie. Jakby zabił w ten sposób kogoś z rozrusznikiem serca na przykład to by poszedł siedzieć na wiele lat.

A co do twojego sąsiada, to trzeba było jemu przyje..ć a nie psu krzywdę robić.

Opublikowano
Kiedyś z 4 lata temu, kumpel na osiedlu , przyjechał E32 750ILS , ta rządowa podobna do B7, jak ktoś ją dotknął , to [bAD]***o go prądem :D

Przypuszczam, że to fantazja co piszesz, bo wątpię żeby ktoś był tak głupi, żeby mieć coś takiego w aucie. Jakby zabił w ten sposób kogoś z rozrusznikiem serca na przykład to by poszedł siedzieć na wiele lat.

A co do twojego sąsiada, to trzeba było jemu przyje..ć a nie psu krzywdę robić.

Nie wiesz jak to jest z dresiarzami ?

E32 750ILS, ma podsterownik tlenku gazowego, radze poczytać, dopiero potem pisać głupoty, wiem co pisze, mam rozum, nie wiesz do czego producenci BMW, są zdolni.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Co to jest "podsterownik tlenku gazowego"???? I co ma gaz albo "tlenek gazowy" (cokolwiek to jest :D) do kopania prądem przy dotknięciu karoserii?
Opublikowano

BMW E32 750i HighSecurity, wpisz w google.

Natrafisz na zdięcie bagażnika, a w bagażniku masz całą elektryke.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja ci zadałem konkretne pytania dotyczące tego co napisałeś i nie otrzymałem odpowiedzi.
Opublikowano
Ja ci zadałem konkretne pytania dotyczące tego co napisałeś i nie otrzymałem odpowiedzi.

Tak po dotknięciu karoserij łapie cię prąd za łape, 12V.

James Bond w filmie miał takie E38.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

12V łapię cie za rękę?

To wszystkie autobusy powinny zabijać, bo tam są instalacje po 24V, a zwykła spawarka na trafo to już prawie jak krzesło elektryczne :mrgreen:

Chłopie, coś ty się naoglądał? A czy to bmw tak samo jak w bondzie można sterować z komórki? :lol:

Opublikowano

Przepraszam za pomyłke.

24V.

Nie każdy model BMW, jest tak wypasiony, to po 1.

Nie komórką nie można, ani nie wysuwa się wycinak :D

Zaraz poszukam foto, to wkleje ;))

Opublikowano
ja kupilem specyfik jakis za 25 zl w zoologicznych w zlotych i popryskalem dach i maske i przedni zderzak to mi sie skubany wbil tylna klapa po szybie i kimał na szyberdachu.... koty to koty, brak mi sily, ale uwielbiam futrzaka i tylko pod nosem sobie moge na niego gadac

SPRZEDAM : komplet zderzaków ori e92 (barberarot metallic)

Moje e92 : http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=214546

Opublikowano
Właśnie widziałem kiedyś w tesco, taką naklejke, naklejałeś i miało odstraszać przy błędy :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Na psy najlepszy jest pewnie "podsterownik tlenku gazowego". :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Opublikowano
Na psy , tak jak napisałem na poprzedniej stronie, aku żelowy od skutera i jazda :cool2:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wytłumacz mi jeszcze raz jak to działa, z tym aku żelowym, bo nawet moje wykształcenie mocno związane z elektroniką mi nie pomaga tego pojąć. :roll:
Opublikowano
Wytłumacz mi jeszcze raz jak to działa, z tym aku żelowym, bo nawet moje wykształcenie mocno związane z elektroniką mi nie pomaga tego pojąć. :roll:

Bierzesz kabel minus z plusem i pod wentyl powietrza, podlanczasz dwa kable, 2 muszą ocierać o wentyl, i muszą być ze sobą złączone. Aku kładziesz, za felge i czekasz na obszczymurka :mrgreen:

Opublikowano
Do kotka podchodzisz powoli, żeby sie nie zerwał i nie porysował maski... a jak juz porysuje to trudno, jeden przejechany kot w tą czy tamtą :P
  • 6 lat później...