Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem odnośnie podgrzewania fotela od strony kierowcy. Podczas włączenia działa 2-3 sek. i się wyłącza. Początkowo myślałem, że może to być wina włącznika, ale po zamianie obu miejscami jest to samo, więc włącznik odpada. Orientuje się może ktoś, co może być przyczyną??? Prąd dochodzi, włącznik działa prawidłowo, może jest jeszcze gdzieś jakiś sterownik, czy coś w tym stylu. :mad2: Pozdrawiam
Opublikowano
No dobra. o aku nie wspominam, bo ładowany wczoraj, ale jak miałem na wierzchu włączniki, to udało mi się uruchomić podgrzewanie ze trzy razy, o dziwo tylko wtedy, jak było włączone podgrzewanie drugiego fotela i za każdym razem za trzecim lub czwartym włączeniem na każdym zapłonie, a jestem pewien, że zagrzało, ponieważ czekałem, aż poczuję. Zadowolony zmontowałem konsolę i już na powrót nie zaskakuje. Czy to możliwe, że jest uszkodzona mata , gdy się udało ją włączyć???
Opublikowano
Dziś demontowałem uchwyt na napoje i tak samo przy wlączeniu zapłonu i podgrzewania fotela pasażera, zaczęło grzać, ale zaraz po umieszczeniu go na miejscu ta sama historia- się wyłącza.