Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

a vin to jakieś top-secret?

na pohitlerowskiego dziada może i zarejestrowane z powodu zniżek.

zdjęcia hgw z jakiego okresu.

foteli nie widać, i ta śmieszna country fotka tylnej kanapy.

1.VIII.1944 - 3.X.1944 Pamiętamy 63 Dni Chwały

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:D

poza tym gościu jak zamknięty temat to się dostaje vin i odblokują, a nie nowy zakłada.

bo dopiero zauważyłem.

nie ma vinu nie ma gadki.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to te same foty co w ogłoszeniu.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kupowanie 3.3 jest trochę bez sensu. Nie lepiej B10 V8 lub V8S? Tym bardziej że cena nie jest okazyjna i za tą kwotę można znaleźć wersję v8...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Taki koc to ja kładę czasem na siedzenie jak jadę do roboty na budowę :shock:
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
to te same foty co w ogłoszeniu.

Sorry, nie zauważyłem ostatniego zdjęcia w ogłoszeniu, a ktoś wcześniej pisał, że foteli nie widać i jakoś tak się zasugerowałem, że nie ma tej fotki. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Vin moze bede mial dzisiaj.

A jaka cena Waszym zdaniem jest okazyjna?

1zł brutto :mrgreen:

te fotki są jeszcze za Niemca robione , jest to auto w Polsce? dostań nowe i vin to ktoś Ci podpowie czy nie kombinowana.

a co za problem z tym vinem?

jak typ nie daje to olej temat.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dokładnie. Polska paranoja z tą niechęcią do podawania VINu. W USA nie ma ogłoszenia bez VINu. Nie wiem czemu do wszystkiego co jest w USA, Europa, a tym bardziej Polska musi dochodzi przez dziesięciolecia. Szczególnie jest to niezrozumiałe w dobie internetu.
Opublikowano
Bardzo ładne auto, opis wiarygodny - auto mozna obejrzeć w niemczech i osobiście pogadać z 68 letnim właścicielem który jak można poznać po koszyczku i kocyku latał tylko niedzielami na pikniki. Ogólnie zadbane lecz 56 tyś za B10 3.3? Trochę dużo. Za tą cene szukałbym V8 w mega stanie lub dołożyć i znaleźć mega e60. :roll:
Opublikowano
V

A jaka cena Waszym zdaniem jest okazyjna?

A Ty chcesz kupić okazję czy Alpinę?

A Ty czytasz to co napiszesz? Sam napisałeś że cena nie jest okazyjna....

Myślę panowie, że pisanie o Helmucie i Heldze jak o dziadach po hitlerowskich jest lekko nie na miejscu. Ja wiem że w waszym mocno ograniczonym świecie nie ma miejsca dla 60 kilkulatków , ktorzy pasjonują się motoryzacją , ale zapewniam was że tak nie nie jest.

Auto jest prześliczne. A cena? Kwestia indywidualna...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No tak, ale to jest poziom cenowy bliski już E60 i tu jest temat do zastanowienia się.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Myślę panowie, że pisanie o Helmucie i Heldze jak o dziadach po hitlerowskich jest lekko nie na miejscu. Ja wiem że w waszym mocno ograniczonym świecie nie ma miejsca dla 60 kilkulatków , ktorzy pasjonują się motoryzacją , ale zapewniam was że tak nie nie jest.

akurat ja nie pisałem w kontekście dziadków ogólnie i prześmiewania.

to pokolenie jest jeszcze umoczone z powodu hitlera , korzyściach płynących dla nich z wojny i nie rozliczenia grabieży do dnia dzisiejszego.

jak już wątek historyczny zaczęliśmy :D

Opublikowano
Mnie to dziwi w tym samochodzie to, że jeśli ktoś ma Alpinę to po co robi z niej konia pociągowego i zakłada hak. Chyba, że ten "dziadek" założył go ze względów na bezpieczeństwo.
http://i.imgur.com/1eobHTS.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
O matko bosko. Hak oznacza konia pociągowego? To, że ktoś czasami ma potrzebę pociągnięcia małej przyczepki, bo nie chciał kupować kombi albo vana i dołożył do wyposażenia hak, oznacza od razu, że tyrał auto z lawetami albo 2 tonowymi przyczepami??? Weź się chłopie zastanów w ogóle co napisałeś!!! A już tekst, że hak z tyłu oznacza bezpieczeństwo to już w ogóle jest przezabawny. :duh: Chyba, że masz na myśli bezpieczeństwo zderzaka. :)
Opublikowano
Chyba, że masz na myśli bezpieczeństwo zderzaka.

dokładnie tak:p

to jest moje zdanie i możesz się z nim nie zgadzać. Moim zdaniem hak do takiego samochodu wcale nie pasuje.

http://i.imgur.com/1eobHTS.png
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

hak w cywilizowanych krajach jest na stałe zakazany i ludzie go zdejmują, nie to co buraki u nas.

pewnie dziadek z campingiem jeździł na wczasy i dlatego go ma.

Opublikowano
hak w cywilizowanych krajach jest na stałe zakazany i ludzie go zdejmują, nie to co buraki u nas.

pewnie dziadek z campingiem jeździł na wczasy i dlatego go ma.

A może działko ciągnął na przyczepce żeby sobie do makiety Rudego 102 postrzelać.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

:mrgreen: :cool2:

w sumie to i tak temat umarł.

brak vinu a fura pewnie sondowana czy się sprzeda w pl i za ile.

Opublikowano
:mrgreen: :cool2:

w sumie to i tak temat umarł.

brak vinu a fura pewnie sondowana czy się sprzeda w pl i za ile.

Masz przecież VIN CE59441