Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 85
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Świetnie się prezentuje :)

Oprócz zmian lamp ja bym jeszcze zmienił końcówkę tłumika na czarną i może pomalował dyfuzor.

http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
wirusa wgrywał mi Dziqsek przy okazji aktualizacji auta, a przygotował go z tego co mi wiadomo GCS

ile taka przyjemność zawirusowania .

mógłbyś podać jakiś namiar na typa :8)

Opublikowano
Mi sie jak najbardziej widzi :mrgreen: sam się nad takimi zastanawialem ale ostatecznie wybór padł na inny model.

ps.Nie maluj tylko tych felg na żaden kolor moim zadaniem tak wyglądają najlepiej :cool2:

Polamalem te felgi we wrocku, mimo spawania nie dalo sie ich zrobic na dlugo. Przesiadlem sie na 18 ale racja, te felgi sa piekne

• 3 tygodnie później...
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Świetne pre LCI e91 z zacnym silnikiem i dobrym wypasem :D

sam już nie wiem, na których felgach prezentował się najładniej.

PS. mam takie same zestawienie kolorystyczne wnętrza [niestety bez sportsitze :( ]

myślę też, że lampy black line z tyłu i czarne końcówki wydechu dopełniłyby dzieła :wink:

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Samochod sie prezentuje bardzo ladnie :cool2: , lubie takie black on black.Jak sugeruja koledzy dokonczenie chyba to zamiana tylnych lamp na orginal Black line ?

Jedyna uwaga to kola ktore sa pierwsza klasa :D (i jedne i drugie) ale tak jak u mnie troche sie gubia czarne felgi na czarnym samochodzie... to osobista uwaga ktora wiekszosc pewnie nie podzieli :mrgreen:

Jak chodzi o sprezyny, planuje u siebie ten sam zestaw, jestem bardzo ciekawy jak to wyjdzie szczegolnie wizualnie.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

kilka małych zmian, już z nowym zawiasem i takie tam tymczasowe koło :D

jak widać po fotkach trzeba wrzucić dystans na przód... jakieś 20mm i będzie si

http://img2.aukcjoner.pl/gallery/019726220/5_f.jpg?1427468983

http://img2.aukcjoner.pl/gallery/019726220/17_f.jpg?1427468983

http://img2.aukcjoner.pl/gallery/019726220/16_f.jpg?1427468983

Opublikowano

20 mm nie bedzie troche za bardzo po niemiecku ?

czy to fotki czy dalej wysoko siedzi ?

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

nooo z obniżeniem szału nie ma, co prawda to wszystko jest nowe i się pewnie jeszcze układa ale myślałem że siadzie bardziej, wychodzi na to że moje seryjne springi były już uklepane i po założeniu nowych równica była znikoma :(

co do dystansu to tak aby tył zrównał się z przodem to by musialo być 25mm ale myślę że te 15-20 będzie wystarczajaco

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Świetne koło !
Opublikowano
nooo z obniżeniem szału nie ma, co prawda to wszystko jest nowe i się pewnie jeszcze układa ale myślałem że siadzie bardziej, wychodzi na to że moje seryjne springi były już uklepane i po założeniu nowych równica była znikoma :(

hmm dziwne, rozumiem ze nie ma regulacji ?

proponuje ci wkladac fotki do imgur co pozwala wkladac pelno rozdzielczosci, na stronie jest tylko preview i mozna powiekszyc sobie bo tutaj sa troche male

Moja La Bunia

DO E9x :