Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Tak jak w temacie problem polega z prądem w pompie paliwa... raz jest raz go nie ma i auto gaśnie... COŚ GO ODCINA

pompa paliwa wymieniona, przekaźnik również (prąd na nim dochodzi jak i masa tak i plus, sprawdzane żarówką)

gdy pompę podłącze na krótko, to podaje paliwo lecz auto nie pali... iskra na cewkach jest...

o co kaman?????????????? czy to jakiś czujnik? czy może mieć coś z tym wspólnego czujnik położenia wałku rozrządu lub wału??

nieraz auto załapie z odpaleniem na pych. POMOCY nie mam mocy ;]

czarno... nisko... i szeroko...BMW Bokiem Możesz Wszędzie
Opublikowano
Problemem są przewody idące od podstawki przekaźnika do pompy paliwa.Najłatwiej i najszybciej jest puścić na próbę bokiem przewody do pompy.
Opublikowano

To czyli z ktorych pinow mam wyjsc z kablami z przekaznika tak zeby podlaczyc pompke prowizorycznie?

Czy to napewno bedzie wina kabli? Moze jakis czujnik?

Opublikowano (edytowane)
no i doszedł na dodatek kolejny problem ;/ 3 noc z rzędu rozwalilo mi tak akumulator że ledwo co kontrolki się żarzą przy odpalaniu... w dzień ładuje go prostownikiem a przez noc go rozładowuje... lipa pomocy Edytowane przez xxxblackpumaxxx
Opublikowano
Kable od przekaźnika do pompki sprawdzone są całe problem tkwi gdzieś przed przekaźnikiem. auto ma trzaski wczoraj jak mostkowałem piny od przekaźnika 87 z 30 nie było reakcji dzisiaj znowu jak to zrobiłem pompka zaczęła ciągnąć, auto raz pali raz nie...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Bezpiecznik dobrze siedzi?
Po czterdziestce człowiek ma, trochę z osła, trochę z lwa.
  • 2 tygodnie później...