Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

czy oprócz alarmu ma coś jeszcze?

Czy moglibyście polecić jakąś dodatkową elektronikę żeby trudniej było go skubnąć?

pozdr

Opublikowano

Dodatkowo mozesz doinstalowac do fabrycznego alarmu sensor drgan.

Alarm e46 nie jest standartowo wyposazony w tego typu udogodnienie.

Ciekawym rozwiazaniem jest rowniez modul powiadamiania na telefon komorkowy o zalaczonym alarmie.

Nie musisz sie martwic ze ktos skubnie twoje E46. Teoretycznie jest nie do odpalenia (chyba ze zlodziej przyjdzie ze swoim wlasnym ECU).

Pozostaje zaladowywanie samochodu na platforme, tego typu czynnosc zalaczy jednak alarm w samochodzie.

Opublikowano
Znam speców, którzy zmieniają pinologię w ECU :twisted: Przychodzi zlodziej, podpina swój komputerek...i pssst - spalony :twisted: Teoretycznie i praktycznie w 100% auto nie do odpalenia. Pozostaje tylko laweta, inaczej nie skubną :twisted:
320d `02 by MT 184KM@406Nm
Opublikowano
Ja wywaliłem ze swojej klami z zamkami i wsadziłem bez zamków zawsze to coś :norty:

Czyli odobnie jak ja. W moim przypadku bylem zmuszony bo zlodziej wyrwal mi oryginalny zamek.

Czy zabezpieczyles otwor w zamku jakims metalowym pretem?

Jezeli nie to wystarczy nawiercic dziurke w plastikowym dekielku i samochod otworzy sie srubokretem. :twisted2: