Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

mam dziwny problem. nie dziala żadna szyba ani szyberdach. nic swieca sie podswietlenia przyciskow nic nie reaguje nic sie nie dzieje.

od czego zaczac? :( sprawdzilem jedynie bezpiecznik nr 1 i jest ok jest to bezpiecznik od dachu...

prosze o pomoc pozdrawiam

Opublikowano

tak wiec, sprawdzilem wszystkie bezpieczniki i sa ok. przy uchylonych/otwartych drzwiach to samo.

rygiel jest ok.

co mnie zdziwilo wczoraj w nocy zauwazylem ze swiecily sie przyciski, pomyslalem ze moze dziala i nacisnąłem zeby sprawdzic nic nie drgneło i w tym momencie zgasly przyciski, ech ta elektryka :(

dodam jeszcze ze przed tym zdarzeniem wcisnalem przycisk do blokady szyb ale zaraz odblokowalem z powrotem moze to mialo jakis wplyw? no i to zajscie z wczorajszej nocy? :?:

Opublikowano
U mnie na te objawy pomogła wymiana bezpiecznika 43 bodajże (oznaczony jako telefon). Niestety po wymianie bezpiecznika w ciągu paru godzin był znów zjarany i wszystko wróciło do sytuacji z przed wymiany.. Wygląda na zworę chyba w podświetleniu lusterka w osłonie przeciw słonecznej bo od momentu gdy to światełko przestało działać (żarówka cała;)) zaczęły się cyrki z autem.