Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Widuję czasem na mieście. Dłuuugo na allegro wisiała.

Jako zwolennik stanu oryginalnego (nie mylić ze stanem fabrycznym) muszę powiedzieć, że serce się kraje na widok tego M w nerkach i luksusowych kierunków. A kompleksowa dokładka mpaka w touringu wyglądałaby naprawdę świetnie.

Ale jak zawsze w takich przypadkach, ma się właścicielowi podobać.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Zmieniony zderzak to jest "caly przod z emki" ?? Co to w ogole ma byc?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pewnie wisiała dlatego, że ludzie się boją takich aukcji. Ja przeglądam na bieżąco betki z okolicy i jak pierwszy raz zobaczyłem ten bezwypadek ze zderzakiem z innej parafii, ringami, kierunkami i tym strasznym znaczkiem w nerkach, to potem juz nie wchodziłem w następne aukcje tego auta.

Ludzie od razu wyobrażają sobie, że mega dzwon pewnie, do tego napisane, że bezwypadek, więc pewnie sprzedawca oszust i tak wiszą ogłoszenia.

Aż w końcu ktoś na żywo sprawdzi, dojdzie do wniosku, że mu się podoba i kupuje.

Co do planów, to myślę, że lepiej wrzucić serce od Mki, a resztę zostawić w spokoju, niż odwrotnie.

Opublikowano
Jak na pre lci wyglada ńiezle, ale tak jak kolega powyżej mówi M w nerwach to już gruba przesada jak to ja mówię "tłusto" Hehehehe, druga rzecz kierunki-zrób z nimi porządek-albo pomarańczowe albo tjuningowe:)poza tym niekompletna Mpakiet a tak ogólnie to w porządku:)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czytaj ze zrozumieniem. Nikt nie pisze, że jesteś oszustem, tylko że ludzie przeglądający oferty na alleszrotto mają różne obawy na widok sztukowania.

Masz rację, 2.8 nieźle sobie radzi i nie ma potrzeby na siłę robić z niej udawanej emki.