Skocz do zawartości

Niunia ^^ 330d Touring M3 ;p

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
.

Edytowane przez Niccco19

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Widuję czasem na mieście. Dłuuugo na allegro wisiała.

Jako zwolennik stanu oryginalnego (nie mylić ze stanem fabrycznym) muszę powiedzieć, że serce się kraje na widok tego M w nerkach i luksusowych kierunków. A kompleksowa dokładka mpaka w touringu wyglądałaby naprawdę świetnie.

Ale jak zawsze w takich przypadkach, ma się właścicielowi podobać.

Opublikowano
  • Autor
.

Edytowane przez Niccco19

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Pewnie wisiała dlatego, że ludzie się boją takich aukcji. Ja przeglądam na bieżąco betki z okolicy i jak pierwszy raz zobaczyłem ten bezwypadek ze zderzakiem z innej parafii, ringami, kierunkami i tym strasznym znaczkiem w nerkach, to potem juz nie wchodziłem w następne aukcje tego auta.

Ludzie od razu wyobrażają sobie, że mega dzwon pewnie, do tego napisane, że bezwypadek, więc pewnie sprzedawca oszust i tak wiszą ogłoszenia.

Aż w końcu ktoś na żywo sprawdzi, dojdzie do wniosku, że mu się podoba i kupuje.

Co do planów, to myślę, że lepiej wrzucić serce od Mki, a resztę zostawić w spokoju, niż odwrotnie.

Opublikowano
Jak na pre lci wyglada ńiezle, ale tak jak kolega powyżej mówi M w nerwach to już gruba przesada jak to ja mówię "tłusto" Hehehehe, druga rzecz kierunki-zrób z nimi porządek-albo pomarańczowe albo tjuningowe:)poza tym niekompletna Mpakiet a tak ogólnie to w porządku:)
Opublikowano
  • Autor
.

Edytowane przez Niccco19

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Czytaj ze zrozumieniem. Nikt nie pisze, że jesteś oszustem, tylko że ludzie przeglądający oferty na alleszrotto mają różne obawy na widok sztukowania.

Masz rację, 2.8 nieźle sobie radzi i nie ma potrzeby na siłę robić z niej udawanej emki.