Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dokladnie - jeszcze nie przerejestrowalam i jest na podlaskich :) Jestem z lubelskiego:D A co do dwudziestoletniego bmw to nie mam jeszcze porównania- to moje pierwsze, do tej pory mialam audi i honde:) Miejmy nadzieje, że będzie najlepsze z tej trójki:)
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
od 18 do 45 jest ok
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobra, przestańcie już nabijać licznik :norty: :nienie:

pozdrawiam

Paweł

Opublikowano

bosh :duh: panowie.... dajmy sie kobiecie poznac, dopiero wtedy zrozumie nasze poczucie humoru na na forum mozemy tylko zniechecic... ;) :mrgreen:

Zatem kolejne spotkanie w czwartek od okolo 19-20 pewnie na sadybie, ale polecam czytac watek.

A co do BMW to jest to auto znacznie inne niz pozostale, moim skromnym zdaniem duzo lepsze, konkurencja czasem oferuje lepsze czasem osiagi, czasem wyglad, czasem komfort, ale jesli chodzi o balans miedzy tymi czynnikami to moim zdaniem BMW prowadzi. Miejmy nadzieje ze kupilas dobry egzemplarz... a z lubelskiego juz kilku czlowiekow na spotkaniach mielismy ;)

A tak z newsow ogolnopolskich to dzis rozpoczal sie montaz GP.... nie wiem czy do czwartku zasne ;)

Opublikowano

Waldemar chodzi ci o to ? 316i na baterie :mrgreen:

http://www.gpbattery.com/images/primary_thumbnail.png

"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
... do 45 jest ok

45 to jak dla mnie oldtimer, za dużo trzeba inwestować żeby to latało. choć nie ma w tym za dużo przekombinowania i raczej nagle nie pada jak te nowsze modele. mniej elektroniki :D

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
... do 45 jest ok

45 to jak dla mnie oldtimer, za dużo trzeba inwestować żeby to latało. choć nie ma w tym za dużo przekombinowania i raczej nagle nie pada jak te nowsze modele. mniej elektroniki :D

GP? że niby gejpałer (tfu!)?

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Członkowie klubu
Opublikowano
... do 45 jest ok

GP? że niby gejpałer (tfu!)?

Zdecydowanie youngtimer 25+ , ledwo dotarty .

Opublikowano

no ładne cacko!

ten Z4 w tle to oponki chyba ma nawijane na te fele.

Opublikowano

jakbys miala auto 45+ to byla bys gwiazda spotu.

Kiedys podjechal jakis forumowicz BMW 2002 CS... auto z lat 70tych. Cudo, wymagalo jeszcze renowacji ale i tak robilo wrazenie.

Przypominamy takze o regulaminie:

- nie palimy gumy

- godnie reprezentujemy marke bmw

- nie pozostawiamy po sobie balaganu

- nie robimy konkursow wydechow oraz glosnych basow

- przyjezdzamy w ubraniach*

*ostatni punkt traktujemy elastycznie ;)

Opublikowano
jak to jest z GP, czy wlascicielem nie jest rodowity niemiec?
Opublikowano
No, a ja myślałam że przyjadę i będzie juz słychać mój bass z daleka, do tego palenie gumy oczywiscie na początek no i kto to widzial żeby jeździć w ubraniach.. Haha
Opublikowano

Adrian:

a nie wiem kto jest wlascicielem GP, dostalem cynk ze to jego auto... byla tez jeszcze M6stka V10 z napedem na tyl robiona dla jakis arabow.. "bjedy" nie ma.... ;)

BondE87:

Tak, kolega jak byl po kompressory do klimatyzacji aby nawiew byl wiekszy w mojej 316i to porobil kilka zdjec... robili tez M5 F10 dla wlasciciela booking.com, 900 koni, w srodku "meksyk" i cena "bjedne, jedyne okazyjne promocja w bjedronce: 300 tys ojro"...

Isabelle:

przepraszam ze Cie zawiedlismy.... ;) jednak jak pisalem ostatatni punkt dajemy wobor... a przeciez jak przyjedzesz w spodniach 150km w jedna strone to siedzenie sie wytrze.... i co? :D

Opublikowano
dajemy wobor

co to jest wobor ? ;)

Podsumowując tą burzę emocji i hormonów. Zapraszamy wszystkich chętnych kulturalnych przedstawicieli gatunku na spot na Sadybę (parking podziemny po lewej stornie za zjazdem) za tydzień w czwartek od godziny 19. Mapka dojazdu jest pewnie ze 20 stron wcześniej :)