Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

upadlanie się -chyba raczej nie. ile można :D

ale jakby się kto chciał zakręcić przy kamykach albo w okolicy sadyby to mogę ruszyć zadek.

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Pablo ma czas i chęci tylko się wstydzi :-)

Pablo ma checi ale miętkie rurki jestescie. :mrgreen: Dostalem przepustke na czwartkowy wieczor na % :mrgreen: a tu lipa. Niestety na inne dni dostalem czerwona kartke i nie moge opuszczac posesji :cry2:

Opublikowano

pablo, masz wolną rękę to pij na umór.

odwieziemy ciebie do domu, nawet do dużego pokoju ;)

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Myślę, że wcześniej. Miękkie faje spotykają się o 19 ;)

Pomysł wyjścia do baru upadł definitywnie w tym tygodniu. Także dzisiaj o 19 widzimy się na Sadybie.

Arnold będziesz nowym nabytkiem ?

Tak... zaraz wyjeżdżam od siebie

Wysłane z mojego Q10

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Wlodi spokojnie mogles jechac sie spotkac z chlopakami...

Wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem

Opublikowano
panie premierze jak zyc jak zyc
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano

Jako, że na ten czwartek zapowiadane jest 18oC w ciągu dnia więc proponuję zrobienie ostatniego spotu na zakończenie sezonu na kamykach w okolicy godziny 19. Co wy na to ?

Zaprosimy dodatkowo premiera i może udzieli nam odpowiedzi na ostatnio nurtujące większość pytanie: jak żyć? ;)

Za dwa tygodnie nie ma już wymówek i idziemy na %. Jedni coś kupili drudzy sprzedali więc jest co opijać :)

PS. Waldek wczoraj jak przejeżdżałem obok kuwety to widziałem jak korzystały z jej uroków dwa nissany jeden czarny a drugi zgadnij jaki ? było daleko i ciemno ale wyglądał bardzo znajomo :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kto co sprzedał ? Poszło 335i ;) ??
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano

Prawie - 335d ;)

Nie wiem czy na 19 się wyrobie, ale tak czy inaczej w czwartek będę.