Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Witam kolegów, czy organizujecie jakieś regularne spotkania na mieście ???

My też ciebie serdecznie witamy. Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na ostatnich 5 stronach tego wątku w tym odpowiedź na twoje pytanie. Śledź na bieżąco bo sytuacja potrafi się zmieniać dynamicznie.

Pozdrawiam

Opublikowano

My też ciebie serdecznie witamy. Wszystkie niezbędne informacje znajdziesz na ostatnich 5 stronach tego wątku w tym odpowiedź na twoje pytanie. Śledź na bieżąco bo sytuacja potrafi się zmieniać dynamicznie.

Pozdrawiam

buuuu... zawiodles nas... bez zartu... ;)

A nowego kolege serdecznie zapraszamy, robi sie juz zimno wiec pewnie niedlugo zmieni sie lokalizacja na alternatywna: (Sadyba)

ale czytaj watek, umawiamy sie na biezaco ;)

Opublikowano
Styczność z BMW mam już od 3 lat i moje pierwsze auto z tej stajni to e60 LCI. Po wymianie silnika ponad 2 lata temu myślę, że już coś wiem na temat tego auta po tym ja zakupiłem kolejne dwa tej marki ale może ktoś mnie oświeci czymś nowym ... :-)
Opublikowano

znam takie dla których rózga to doskonały prezent... :mrgreen:

jakie plany na jutro? Na %% się nie piszę bo muszę być w Gdańsku rano, każda inna opcja wchodzi w grę.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Ja odpuszczam jutro spot, przeziębiony jestem.

znam takie dla których rózga to doskonały prezent... :mrgreen:

Jak takie jutro przyjadą z Tobą to daj znać, szybko wyzdrowieje :D

Opublikowano
Jak takie jutro przyjadą z Tobą to daj znać, szybko wyzdrowieje :D

będziesz je okładał, czy będziesz okładany?

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

kacpercio dobrze powiedziane :D

Z tego co wiem to Marcin i Waldek czekają na info od Jacka z zielonej eM...

Opublikowano

Tak, ja dzis ruszam sie tylko pod myjnie, czekam na info od hipka/jacka/michala. Takto nie zapuszczam sie dzis nigdzie :P

Swoja droga wczoraj jak wracalem od klienta z otrebus auto zasyngalizowalo mi ze moze byc slisko na drodze, a temperatura siegnela 3.0 stopni!.

Bjedna i mroz idzie panowie :(

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja odpadam dziś - na parkingu na Sadybie nie ma TV z meczem Legii :P
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
A to nie zakazali jeszcze Polakom grać w piłkę nożną :?: :roll:
Opublikowano

Michał, Paweł dzwonił do mnie i powiedział, że same miękkie faje na forum. Dostał wychodne, żeby się trochę upodlić dzisiejszego wieczoru a tu nie ma z kim :(

Ja tam mogę iść ale tak we dwóch to podejrzanie wygląda. Jeszcze przynajmniej jednego chętnego potrzeba ;) Jest to opcja z meczem jakby który chciał na naszych wirtuozów piłki popatrzeć.