Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano
To i ja odpuszczam :wink:

W Warszawie jesteś ? :shock:

:nienie: , kombinuje na Toruń :mad2: , ale jak widze 13 st , deszcz i 600 km to :duh:

Opublikowano

no i mamy w wawce słoneczko.

nie ma co narzekać na pogodę, po deszczy przynajmniej nie będzie się kurzyć w kuwecie :D

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano
Panowie w imieniu zarządu BKW zapraszam Was do Arkadii na 20 , poziom -2 niebieski, mam najnowsze info o pogodzie że o 20 ma padać grad, będzie wiało i nad stadionem ma przejść tornado.
Opublikowano
Panowie w imieniu zarządu BKW zapraszam Was do Arkadii na 20 , poziom -2 niebieski, mam najnowsze info o pogodzie że o 20 ma padać grad, będzie wiało i nad stadionem ma przejść tornado.

bede w akradii ;)

Opublikowano

ja spróbuje ogarnąć kuwetę.

do zoo...

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

Opublikowano

fakt spociszcze fajne całkiem.

tylko jakby się wieczorami zimniej robiło :D

widziałem zawodnicy przygotowani na Toruń. a to wnętrze tuningowane, a to w baku specjalne mikstury z rozpuszczalnikiem nitro na czele ;) :D

będzie się działo.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
Poczekaj kolego, nowych wita i przyjmuje nasz forumowy specjalista ds rekrutacji - kacpercio :)
Opublikowano
Poczekaj kolego, nowych wita i przyjmuje nasz forumowy specjalista ds rekrutacji - kacpercio :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ta, ale kacpercio ma kiepskie poczucie humoru.

Generalnie spotykamy sie co czwartek obecnie pod stadionem narodowym "na kamykach". w okolicach godziny 20.00.

Jednak teraz z uwagi na pogode nie wiadomo jak bedzie - trzeba sledzic watek ;)

Opublikowano

Szanowny Polityku,

na początku chciałbym Cię serdecznie powitać i podziękować za zainteresowanie naszymi spotami. Odnośnie Twojego pytania dotyczącego terminu najbliższego spotkania informuję, że ostatnimi czasy ekipa warszawska udziela się towarzysko w każdy czwartek o godzinie 20.00 na kamykach pod Stadionem Narodowym o ile pogoda na to pozwala. W przypadku niesprzyjającej aury w trosce o zdrowie zostajemy w swoich mieszkaniach . Oczywiście zdarzają się sytuacje gdzie w przypływie tęsknoty za współtowarzyszami wieczornego kopania w oponę i opierania się o auta spotkamy się w zadaszonych obiektach bez względu na warunki atmosferyczne. Przypływy tęsknoty dopadają nas w różnych momentach dlatego zwracam się z prośbą o bieżące przeglądanie tego wątku na forum.

Z wyrazami szacunku

Kacpercio

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

kacpercio nie wiedziałem, że takich słów potrafisz używać :D

:cool2: :cool2: :cool2: