Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kiedy i gdzie?? to ja też chętnie wpadnę, póki bryki nie sprzedałem :)
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Najblizszy czwartek godz. 20:00 Wola Park od strony kina

Opublikowano

Ogólnie fajnie jest. Po zaparkowaniu furek idziemy całą grupą do kina na romantyczny film (PS. PabloM sprawdzałeś co grają w czwartek o 20?) , następnie jakaś romantyczna kolacja w MC'D a na koniec jeszcze bardziej romantycznie (jak się komuś poszczęści) :lol:

Także proszę się nie spóźniać :)

Opublikowano

buhehehe, coś w tym stylu

a tak serio to trzeba będzie uzgodnić

- night cruising, [plan/trasa/cel/zasady] - to może być coś mega albo wielki fail, wszystko zależy od DOBREGO PLANU, który musimy uzgodnić :)

- miejsce spotkań, na 90% zostanie bo JEST DOBRE, ale przedyskutować alternatywy zawsze warto

- faktycznie, galeria jest do 22.00 otwarta więc ok 21.30 można by się udać coś zjeść :)

- trzeba przemyśleć "promocję" spotkań, tj: rozszerzyć na zlot WARSZAWSKICH (i okolicznych) fanów bmw nie ograniczać się do E9x, fajnie było ostatnio zobaczyć E39 czy E60, zobaczyć starcia pokoleń, zmiany w autach, generalnie o to powinno w tych spotkaniach chodzić, a nie tylko modele i modelki :)

- przydał by się dobry fotograf co porobi nam ładne fotki....

Opublikowano

Ogólnie fajnie jest. Po zaparkowaniu furek idziemy całą grupą do kina na romantyczny film (PS. PabloM sprawdzałeś co grają w czwartek o 20?) , następnie jakaś romantyczna kolacja w MC'D a na koniec jeszcze bardziej romantycznie (jak się komuś poszczęści) :lol:

Także proszę się nie spóźniać :)

NIe patrzyłem co graja ale ale bardzo wazny jest spacer za rece po placu :mrgreen:

Opublikowano
buhehehe, coś w tym stylu

a tak serio to trzeba będzie uzgodnić

- night cruising, [plan/trasa/cel/zasady] - to może być coś mega albo wielki fail, wszystko zależy od DOBREGO PLANU, który musimy uzgodnić :)

- miejsce spotkań, na 90% zostanie bo JEST DOBRE, ale przedyskutować alternatywy zawsze warto

- faktycznie, galeria jest do 22.00 otwarta więc ok 21.30 można by się udać coś zjeść :)

- trzeba przemyśleć "promocję" spotkań, tj: rozszerzyć na zlot WARSZAWSKICH (i okolicznych) fanów bmw nie ograniczać się do E9x, fajnie było ostatnio zobaczyć E39 czy E60, zobaczyć starcia pokoleń, zmiany w autach, generalnie o to powinno w tych spotkaniach chodzić, a nie tylko modele i modelki :)

- przydał by się dobry fotograf co porobi nam ładne fotki....

heheheh ażżż mi dreszcze przeszły jak to pieknie opisales. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

a co już wystawiłeś? :)

wystawiłem przedwczoraj... telefony sie rozszalały, zarówno na Audi jak i BMW ;)

Czy może ktoś przyjechać E60 na spot? chętnie bym się "przymierzył"

Opublikowano
Jakby co mogę się pare minut spóźnić :)

Do tej pory nie odnotowałem kwoty 20 ojro od ciebie a teraz sie nagle spóznisz. Nie ściemniaj :mrgreen:

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Kupimy sobie starsze auta i wtedy zaoszczędzimy na kabelku :)

Jak ma się to V= do wskazówki? Jakieś rozbieżności?

Opublikowano

żadnych chyba właśnie, dziś na s8 do pracy jechałem sobie spokojnie 125 km/h i tyle też V wskazywało... muszę tylko poprawić to co powiedziałem odnośnie spalania, przy normalnej jeździe pali mniej

(przed chipem: tempomat 120km/h = 7,8-8,2 po chipie - dziś patrzone 7,4-7,8) nie wiem czy to wina wiatru czy pogody ale miało :) za to pali jak SMOK przy ostrej jeździe, można by powiedzieć: dwa sprinty do 280 i jedna kreska paliwa (3 litry) pooszło :)

Opublikowano
żadnych chyba właśnie, dziś na s8 do pracy jechałem sobie spokojnie 125 km/h i tyle też V wskazywało... muszę tylko poprawić to co powiedziałem odnośnie spalania, przy normalnej jeździe pali mniej

(przed chipem: tempomat 120km/h = 7,8-8,2 po chipie - dziś patrzone 7,4-7,8) nie wiem czy to wina wiatru czy pogody ale miało :) za to pali jak SMOK przy ostrej jeździe, można by powiedzieć: dwa sprinty do 280 i jedna kreska paliwa (3 litry) pooszło :)

No przy normalnej jeździe lepsza dynamika i elastyczność dlatego pali mniej. Jak się ciśnie, to dodatkowe gęby trzeba jakoś wykarmić :)

• Członkowie klubu
Opublikowano

na oko pokazuje to samo. Dla pewności musiałbym suwmiarką zmierzyć :)

A ustawiliście BC_DIGITAL_V_KORREKTUR na nicht_aktiv ?

Wtedy BC będzie pokazywał prawdziwą prędkość auta a licznik zawyżoną...

Opublikowano
Panowie, proszę o priv z dzień przed kolejnym spotem. Chętnie podjadę tyle że np wczoraj zapomniałem bo forum raczej nie czytam :)
Opublikowano

na oko pokazuje to samo. Dla pewności musiałbym suwmiarką zmierzyć :)

A ustawiliście BC_DIGITAL_V_KORREKTUR na nicht_aktiv ?

Wtedy BC będzie pokazywał prawdziwą prędkość auta a licznik zawyżoną...

Tej opcji nie sprawdzałem, ale ona jest standardowo ustawiona na nicht_aktiv.

Wiec powinno pokazywać prawdziwą prędkość, gdzieś około 5% mniej jak na zegarach.

A na dodatek baterię miałem słabą

Opublikowano (edytowane)

Tak ja juz wystawiłem bo mam za świeze. :mrgreen:

Edytowane przez PabloM