Skocz do zawartości

Kupię do E39 cewki i przeplywke do e39 4,4 bez vanos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cewki podejdą od większości benzyniaków E36,E46,E38 przepływka to raczej tylko allegro, ale co to znaczy do E39 4.4 bez VANOSa :?: są takie :shock:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tak, są bez Vanosa, z tego co pamiętam, gdzieś do początku 98 roku vanosa nie było.

2 znajomych miało, jeden 96 a drugi 97, i silniki były bez vanosa.

Opublikowano
Może i masz rację, bo chyba nawet kolega krys32 posiada V bez vanosa jeśli dobrze kojarzę :duh:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dobrze kojarzysz, dzisiaj nawet wspominał o tym w jakimś temacie, chyba w tym o dylemacie e39 czy e60 :wink:
Opublikowano
No bez vanosa mam :D Co do cewek jedź do foty i przy kupnie kompletu oryginałów boscha dasz 1600zł czyli 200 za sztukę. Nikt Ci takiej ceny nie da, a spokój będziesz miał na długi czas, a używka nie wiadomo ile pochodzi.