Skocz do zawartości

Kupię do E39 cewki i przeplywke do e39 4,4 bez vanos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupie 6-8 cewek do E 39 v8 4,4 przeplywke bez vanos koncowka numeru 800 na okragla wtyczke,
Opublikowano
Nie ten dział... :wink:

http://s25.postimg.org/fhz6cbo73/podpis_forum.jpg

Mieszkasz w Holandii? Zajrzyj tu: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=168&t=208939 Mój Individual >>klik<<

Zamienię 2szt BBS RS 700 8,5Jx18 za 2szt BBS RS 701 10Jx18, bądź deal na 19" ACS Type III

Opublikowano
Cewki podejdą od większości benzyniaków E36,E46,E38 przepływka to raczej tylko allegro, ale co to znaczy do E39 4.4 bez VANOSa :?: są takie :shock:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tak, są bez Vanosa, z tego co pamiętam, gdzieś do początku 98 roku vanosa nie było.

2 znajomych miało, jeden 96 a drugi 97, i silniki były bez vanosa.

Opublikowano
Może i masz rację, bo chyba nawet kolega krys32 posiada V bez vanosa jeśli dobrze kojarzę :duh:
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Dobrze kojarzysz, dzisiaj nawet wspominał o tym w jakimś temacie, chyba w tym o dylemacie e39 czy e60 :wink:
Opublikowano
No bez vanosa mam :D Co do cewek jedź do foty i przy kupnie kompletu oryginałów boscha dasz 1600zł czyli 200 za sztukę. Nikt Ci takiej ceny nie da, a spokój będziesz miał na długi czas, a używka nie wiadomo ile pochodzi.