Skocz do zawartości

malowanie kratek i grila

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja tez sie piszę na te paski m w gril

Bbrys to jest okleina czy cos nakladane na kratkę?

• Odpowiedzi 67
  • Wyświetleń 10,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Kto we Wrocławiu mógłby się podjąć oklekjenia tego grilla u mnie ???????

Chlopie,15minut i po sprawie,sam dasz rade.jak chcesz to mozesz u mnie na zywo zobaczyc we wro.

Opublikowano
Te 2 gorne(lewa i prawa) to jakos sobie poradze sciagnac ale nie wiem jak sciagnac te dolne. Ponoc caly zderzak trzeba sciagac :/
318D E91 N47 Touring 2008r.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
a Ty masz pre-lci? nie wiem jak tam się nerki demontuje,ale chyba nie jest to jakieś straszne wyzwanie. na necie na pewno gdzieś jest instrukcja.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Nie trzeba zdejmować zderzaka, wkładasz paluchy miedzy żeberka szukasz zatrzasków odpinasz po kolei i wyjmujesz używając trochę siły.
Opublikowano

Pomysl rownież o plastidipie ;)

Opublikowano

Sprawdza się plastidip na nerki?

Opublikowano
-

Edytowane przez PPGG

Opublikowano

Zarabiscie ! Sciagnalem Po wielu podchodach!!!!!!!!!! Czy mozecie mi polecic czm to reraz okleic ???

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c1/BMW_3er_Touring_E91_20090425_front.JPG/1280px-BMW_3er_Touring_E91_20090425_front.JPG

Bo juz wiecej nie bede podchodzil do sciagania grila :)

Opublikowano
Zarabiscie ! Sciagnalem Po wielu podchodach!!!!!!!!!! Czy mozecie mi polecic czym to teraz okleic ???

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c1/BMW_3er_Touring_E91_20090425_front.JPG/1280px-BMW_3er_Touring_E91_20090425_front.JPG

Bo juz wiecej nie bede podchodzil do sciagania grila :)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Zarabiscie ! Sciagnalem Po wielu podchodach!!!!!!!!!! Czy mozecie mi polecic czm to reraz okleic ???

Kolego jak już chcesz pomocy to napisz dokładniej o co Ci chodzi,bo ja na początku myślałem,że chcesz sobie trzy paski w kolor zrobić,a tu wygląda na to,że chcesz sobie grill oklejać :)

Opublikowano
Dokladnie. Chce okleic chromowane listwy.
Opublikowano

Sprawdza się plastidip na nerki?

za miękki szybo przebija chrom po odbiciu Kamyszkiem ;)

Miałem przez pół roku, zrobilem w tym czasie 15tys i "kamyszki" nie po przebijaly do chromu ;)

Spray jest w miare wydajny, według mnie efekt lepszy niż folia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie czym usuwaliście chrom z grilla? Jakiś papierek czy moczenie w jakimś roztworze? Chodzi mi o to żeby nic nie zniszczyć ;)
Opublikowano
Panowie czym usuwaliście chrom z grilla? Jakiś papierek czy moczenie w jakimś roztworze? Chodzi mi o to żeby nic nie zniszczyć ;)

Aż się włos jeży na głowie jak czytam co kto robi z tymi kratkami... Sztuka dla sztuki. Na allegro są do kupienia czarne plastikowe całe. Dla mnie żadne inne prócz ori. nie wyglądają dobrze. A malowanie i zdzieranie powłok to półśrodki. :roll:

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
Opublikowano

Aż się włos jeży na głowie jak czytam co kto robi z tymi kratkami... Sztuka dla sztuki. Na allegro są do kupienia czarne plastikowe całe. Dla mnie żadne inne prócz ori. nie wyglądają dobrze. A malowanie i zdzieranie powłok to półśrodki. :roll:

Ehh... jak żyć?

Opublikowano

Panowie, ja też dopisze się do wątku, na allegro jest się cos takiego

http://allegro.pl/grill-gril-atrapa-nerki-bmw-e90-3er-04-08-sport-i3790096992.html

Wygląda to ok, jest tańsze o połowe od oryginału, ciekawe czy warto, może ktoś z Was ma takie cudo?

Ja tez mam grafit w shadow linie z chromowanym grillem w m-pakiecie i pewnie fajniej będzie wyglądać z tym czarnym matem.