Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Kto we Wrocławiu mógłby się podjąć oklekjenia tego grilla u mnie ???????

Chlopie,15minut i po sprawie,sam dasz rade.jak chcesz to mozesz u mnie na zywo zobaczyc we wro.

Opublikowano
Te 2 gorne(lewa i prawa) to jakos sobie poradze sciagnac ale nie wiem jak sciagnac te dolne. Ponoc caly zderzak trzeba sciagac :/
318D E91 N47 Touring 2008r.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nie trzeba zdejmować zderzaka, wkładasz paluchy miedzy żeberka szukasz zatrzasków odpinasz po kolei i wyjmujesz używając trochę siły.
Opublikowano
Kto we Wrocławiu mógłby się podjąć oklekjenia tego grilla u mnie ???????

Pomysl rownież o plastidipie ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zarabiscie ! Sciagnalem Po wielu podchodach!!!!!!!!!! Czy mozecie mi polecic czm to reraz okleic ???

Kolego jak już chcesz pomocy to napisz dokładniej o co Ci chodzi,bo ja na początku myślałem,że chcesz sobie trzy paski w kolor zrobić,a tu wygląda na to,że chcesz sobie grill oklejać :)

Opublikowano

Pomysl rownież o plastidipie ;)

Sprawdza się plastidip na nerki?

za miękki szybo przebija chrom po odbiciu Kamyszkiem ;)

Miałem przez pół roku, zrobilem w tym czasie 15tys i "kamyszki" nie po przebijaly do chromu ;)

Spray jest w miare wydajny, według mnie efekt lepszy niż folia.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Panowie czym usuwaliście chrom z grilla? Jakiś papierek czy moczenie w jakimś roztworze? Chodzi mi o to żeby nic nie zniszczyć ;)
Opublikowano
Panowie czym usuwaliście chrom z grilla? Jakiś papierek czy moczenie w jakimś roztworze? Chodzi mi o to żeby nic nie zniszczyć ;)

Aż się włos jeży na głowie jak czytam co kto robi z tymi kratkami... Sztuka dla sztuki. Na allegro są do kupienia czarne plastikowe całe. Dla mnie żadne inne prócz ori. nie wyglądają dobrze. A malowanie i zdzieranie powłok to półśrodki. :roll:

http://i42.tinypic.com/2u7vjag.jpg
Opublikowano

Aż się włos jeży na głowie jak czytam co kto robi z tymi kratkami... Sztuka dla sztuki. Na allegro są do kupienia czarne plastikowe całe. Dla mnie żadne inne prócz ori. nie wyglądają dobrze. A malowanie i zdzieranie powłok to półśrodki. :roll:

Ehh... jak żyć?

Opublikowano

Panowie, ja też dopisze się do wątku, na allegro jest się cos takiego

http://allegro.pl/grill-gril-atrapa-nerki-bmw-e90-3er-04-08-sport-i3790096992.html

Wygląda to ok, jest tańsze o połowe od oryginału, ciekawe czy warto, może ktoś z Was ma takie cudo?

Ja tez mam grafit w shadow linie z chromowanym grillem w m-pakiecie i pewnie fajniej będzie wyglądać z tym czarnym matem.