Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam :) ostatnio wymieniałem sterownik klimatyzacji tak zwanego jeża wypiełem kostki jedną wąską od lampki i jedną taką szeroką, tylko jest problem bo nie wiem gdzie ta szeroka kostka była wpięta i nie ma podświetlenia w schowku, dopiero jak zapłon jest włączony. byście mogli mi powiedzieć gdzie ona powinna być wpięta??? z góry dziękuje:)
Opublikowano

Temat wracający jak bumerang za każdym chyba razem jak ktoś pierwszy raz zdemontuje schowek :P Druga wtyczka jest wsadzona w ślepe gniazdo czyli nie podłączona jest do niczego. Tu masz pokazane gdzie są wtyczki wpięte.

http://autopasjonat.pl/wp-content/uploads/fast/unnamed_paz5swu9vt.jpg

Opublikowano
Ja mam gniazdko i latarkę. Może mi ktoś powiedzieć na jakiej zasadzie działa ładowanie tej latarki? Chodzi mi o to, czy jeśli latarka się naładuje to ładowanie jakoś jest "odcinane"? Chodzi mi tylko o to żeby nie zniszczyć akumulatorka latarki, bo jak będzie cały czas w gniazdku ładowany to w końcu zrobi kaput.
Opublikowano
pewnie w latarce jest układzik który odcina ładowanie jak akumulatorek jest pełny. Coś jak ładowanie telefonu. A w kablu pewnie prąd jest cały czas. Ale to tylko przypuszczenia.
szukam