Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
...z Płocka to pewnie jest NAS więcej tylko tych co faktycznie chcieliby się spotkać, pogadać garstka ;) Jak coś ustalicie to może i ja wpadnę, chociaż widzę że ostra bida w tych okolicach ;) Chociaż na dzień dzisiejszy w W-wie urzęduję :P Ale pewnie zawitam do Płocka na dniach ;) Będę obserwował co się wywiąże. PZDR!
  • 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Witam.panowie ma ktos z waszych znajomych bmw e39 530d zeby porownac osiagi ze swoja czy w seri lata dobrze?jak cos jaki namiar byscie podali
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
Witam wszystkich miłośników i posiadaczy bawarek :) czy są jakieś nowe plany co do spotkania? Od dawna jestem miłośnikiem bmw od niedawna posiadaczem e30 i chętnie bym wpadł na jakis mini zlocik. Co prawda nie jestem z Płocka ale właśnie tu studiuję więc od października bedę na miejscu. Więc na spotkanie również sie piszę ;) Pozdrawiam
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano
Witam wszystkich pasjonatow Bmw :) Szczesliwego nowego roku przedewszystkim ;P Mam male pytanie , czy udzielanie sie w zlotach jesli mam silnik 2.5 z Gazem to jakis wsyd czy normalnie duzo ludzi tak robi ? Dziekuje za odpowiedz . Bo planuje kupic Bmw e36 325 m-pakiet , tylko ze nie jestem pewny czy w polsce znajde odpowiednia prace , by ja utrzymac w benzynie , a lubie duzo jezdzic wiec wiecie :) jescze raz dziekuje za odpowiedz :P Pozdrawiam