Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Pierwsze pytanie-Czy ktoś stosował ten preparat? Opinie ma rewelacyjne i chcę go wlać,bo moja skrzynia mimo płynnej pracy czasem przejawia pewne symptomy zużycia. Drugie pytanie-czy ktoś zna dobry warsztat w Poznaniu,w którym by mi to dolali do skrzyni? Auto serwisuję normalnie ok.35 km. od Poznania i wyprawa tam to pół dnia... Poza tym mój mechanior jest dosyć specyficzny i przegoni mnie z tym wynalazkiem...
Nic nie stuka nic nie puka...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Odpowiadam sam sobie. Nie żałuję wydanych pieniędzy. Skrzynia zmienia biegi lepiej,kulturalniej,pełniej. Mniej przeciąga. Podczas jazdy autostradą na tempomacie mam wrażenie,że NIE redukuje z tzw. nad-biegu na bieg 5. Dopiero przy b. dużym wzniesieniu. Wcześniej było inaczej. Krótko mówiąc-polecam.
Opublikowano
Twoj mechanior prawdopodobnie jest dobrym mechanikiem, lanie wynalazkow nie rozwiazuje problemów lecz odklada je w czasie a i tak problem powróci. Czyli bez remontu skrzyni sie nie obejdzie.

KLIMATYZACJA SAMOCHODOWA, THERMO KING, CARRIER

DIAGNOSTYKA BMW, VAG tel. 500 236 866

Opublikowano
Też mi się tak wydawało. Ale to chyba trochę inna zasada działania,niż motodoktor. Jak moja skrzynia będzie wymagać remontu to nie zawaham się wydać 3000zl,bo mam pieniądze. Ale jeśli można naprawić ją za 300zł to warto spróbować. Nic mie ryzykuję. Dodam,że skrzynia nie pracowała źle. Po prostu nie była idealna.Teraz jest dużo lepiej.