Skocz do zawartości

Negatyw,co z czym?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam,otóż robie w swojej beci całe zawieszenie z przodu i chciałbym zrobić negatyw...słyszałem że można zrobić na wachaczach z e46 ale i tez podkladając jakies podkładki i mam zapytanie gdzie dokładnie podłożyć mam te podkładki i zaznacze ze mam magiel z e36.
Opublikowano
Panie, na co ten negatyw? :think:
Opublikowano
  • Autor
samochód robie do bardziej latania bokiem,wiem o camberach ale też własnie słyszałem o jakiś podkładkach tylko gdzie je wsadzić :?: i nie wiem czy te podkładki są dobre czy po prostu jednym słowem drut :mad2:
Opublikowano
ja bym był za camberami, podkładki podkładkami, jak już robisz to raczej nie na jeden ślizg :)

"Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw.

Czasem i przegrać przychodzi.

Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki.

Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Henryk Reyman

http://img811.imageshack.us/img811/8193/mottol.jpg

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

też byłbym z camberami. ustawisz wedle potrzeb, tory i preferencji bez wiekszych probelmów. A z tymi podkładkami to taka rzeźba, ale to moje zdanie. Też wyczytalem o tych wahaczach z e46, są pewnie osoby co tak latają, ale to lepiej uderze do PUZ-a, lub kogoś kto lata bokiem w e30. O nich się wiecej dowiesz.

PZDR>

Opublikowano
  • Autor
ja od samego poczatku myśle nad camberami tylko ze własnie chciałbym wsadzić te podkładki i zobaczyć jak sie na negatywie jeździ jezeli bedzie ok to kupie cambery a jezeli nie to zostawie to w serii,więc wie ktoś moze pod jakie miejsce wsadzić te podkładki??i powiem że ostatnio wsadziłem te wachacze z e46 ale wyszło tak że koło sie cofneło do tylu i przy oponkach 205 trzeba by było ciąc podloge...a to raczej odpada :)
Opublikowano
samochód robie do bardziej latania bokiem,wiem o camberach ale też własnie słyszałem o jakiś podkładkach tylko gdzie je wsadzić :?: i nie wiem czy te podkładki są dobre czy po prostu jednym słowem drut :mad2:

samochód robisz do bardziej latania bokiem to i do jazdy dziennej także? jak tak to szkoda opon na negatyw... poza tym lepiej za kasę na camber wrzucić poliuretany na których mocno poprawia się reakcja auta na prowadzenie

żadnymi podkładkami w e30 z przodu nie zrobisz negatywu, podkładki są do e36 gdzie jest inna konstrukcja zwrotnicy. zostaje Ci camber

Opublikowano
  • Autor
poliuretan właśnie w drodze,a co do camberów to chyba szkoda pieniedzy wiec dziękuje Wam za porady :D