Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuje miejsca gdzie mozna kupic pojedyncza felge do BMW , szukam duzych skladowisk/jakis wulkanizacji .

Pytam tutaj , bo mam powazny problem ze znalezieniem tylniej felgi od M3 , a wiosna sie juz zbliza :evil:

Podajcie prosze jakies namiary , fega moze byc uszkodzona (juz jestem zdesperowany)

Szukam na allegro i nic , na naszej gieldzie ogloszenie ciagle znika w goszczu nowych bez odpowiedzi :cry:

Opublikowano
Dowiedz sie ile kosztuje w ASO (salonie), bo z tego co widziałem to nie jest droga. Może uda mi sie coś pomóc z ceną.
Opublikowano
Dowiedz sie ile kosztuje w ASO (salonie), bo z tego co widziałem to nie jest droga. Może uda mi sie coś pomóc z ceną.

Hmmm.... "nie jest droga" to pojęcie względne :wink: dla właściciela nowej M3 pewnie nie jest droga ale dla właściciela kilkunastoletniej trójeczki pewnie będzie baardzo droga :wink:

Kiedys szukałem do swojej E36 zwykłej standardowej 15" felgi i w ASO powiedziano mi za nią 1200 PLN :shock: .

Używaną w bardzo dobrym stanie ( bez dekielka ) kupiłem tutaj :

http://www.autofelgi.com.pl za 150 PLN + koszt przesyłki :wink: , było to jakieś 4 lata temu więc ceny napewno sie pozmieniały.

Oczywiście ASO czasami potrafi pozytywnie zaskoczyć cenami ale to bardzo rzadkie przypadki :wink: generalnie ich ceny są mocno zawyżone :evil:

Opublikowano

Zadzwonie w poniedzialek , ale co mi sie obilo o uszy , ze jest to 1400 PLN :duh:

Opublikowano

Wrzuć zdjęcie o jaką felgę Ci chodzi, w tygodniu będę w Niemczech to spróbuję pomóc, myślę że znajdę duuuuuuużo taniej.

EDIT : już znalazłem w dziale kupię częsci o co chodzi, no nie powiem poszukiwany model. Motorsport te bardziej wklęsłe w środku bez napisu mogę załatwić 1 szt za ok. 400 zł, z tą może być różnie. Ale poszukam, w razie czego dam znać na priv.

Opublikowano
Wrzuć zdjęcie o jaką felgę Ci chodzi, w tygodniu będę w Niemczech to spróbuję pomóc, myślę że znajdę duuuuuuużo taniej.

EDIT : już znalazłem w dziale kupię częsci o co chodzi, no nie powiem poszukiwany model. Motorsport te bardziej wklęsłe w środku bez napisu mogę załatwić 1 szt za ok. 400 zł, z tą może być różnie. Ale poszukam, w razie czego dam znać na priv.

Ok , bylbym bardzo wdzieczny :D