Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś z was montował radyjko 2-din do e46 mam już ramke radio i chęci ;) wiem że trzeba wycinać i przerabiać fragment nagrzewnicy ale słyszałęm że jest problem z grzewaniem na nogi ale to też da się przerobić wie ktoś może jak ??

Podam link gdyby ktoś był zainteresowany przekładką na 2-din i na końcu jest pokazane jak przerobić ogrzewanie na nogi

Opublikowano
Witam szczerze mówiąc to nie robiłem tego. Jednak szukając odpowiedzi na nie działającą antenę znalazłem filmik na YouTube jak mechanik przekładał takie radio. Wyglądało to banalnie prosto. Najpierw zdjął listwy ozdobne podważając je śrubokrętem, potem wyciągną oryginalne radio. Następnie popychając ręką od tyłu, przez slot radia wypchnął panel sterowania klimatyzacją oraz schowek. Po wyjęciu tych rzeczy wyjął taką metalową ramkę w której były wszystko osadzone. Ramkę tą podmienił na pasującą na 2 din i włożył radio.
Opublikowano
jak wpiszesz w google to masz pełno czy to polskich czy zagranicznych relacji ze zdjeciami jak tam wkładają radio. Fakt trzeba troche nagrzewnice rzeźbić i troche sie pobawić ale wszystko do zrobienia :)
szukam