Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nie chce zapalic moja e30tka, jak juz zapale to musze trzymac na 2 obrotow zeby nie zgasł aż się ogrzeje i wtedy moge jechać, ale tez bywa tak w czasie jazdy jakby go zalewa i nie pali na wszytskie, wczoraj kupiłem i wymieniłem swiece BOSHA nic to nie zmieniło, jakby tez palil za duzo niz powinien, silnik m10 na gazniku - co to może byc ktoś mi pomoże?
Opublikowano
Skoro to gaźnik to może są dysze zapchane lub pływak się rozszczelnił jeśli go zalewa
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
pewnie zapłon. sprawdź platynki i wężyk od przyśpiszacza zapłonu czy jest szczelny.jedź do kogoś kto ma stobo do ustawiania zaponu to wiele nie kosztuje tyle co na faszke.ps.posprawdzaj wszystkie wężyki od podciśnień są one ważne
Opublikowano
Jeśli masz przepływomierz to może on,albo może czujnik od położenia wału ale chyba u ciebie go nie ma.

nie, silnik na gaźniku tego nie ma, jednak wydaje mi sie ze maxmax77 ma racje mam cos z podcisnieniem i zapłonem może cos gaznikiem bede musial podpiac pod kompa :|