Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem pokazać jak było na 1 "nieoficjalnym" spocie BMW w Szczecinie, a jak było na ostatnim

Tak na 1

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img110.imageshack.us/img110/4969/zlot36bu.jpg

a tak na ostatnim

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img110.imageshack.us/img110/659/dscn290917de.jpg

i co wy na to

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
jak był nieoficjalny to zapewne zaraz zniknie z forum

BMW 528i, vito 110 CDi,

Zajazd pod Sosnami, Małkinia

Bar Sosenka, Rockwool polska, Małkinia

Zajazd Chodowiak, Chodów k/Siedlec

Opublikowano
wedle klubu byl nieosicjalny bo nie bylo nikogo zarejstrowanego w BMW-KLUB a wedle mnie i wielu innych bylo to spotkanie milosnikow marki BMW i dla nas to sie liczy

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN

Opublikowano
No pogratulowac. Ale jak bylem w klubie audi to co tydzien na spocie regionalnym meldowalo sie conajmniej 10 autek. A odkad zmienilem marke ciezke wiecej niz dwie osoby od miesiaca zebrac do kupy... Jak by tego bylo malo wladze klubu robia co moga byle milosnicy marki nie mogli sie spotkac :-(.
Opublikowano
wedle klubu byl nieoficjalny bo nie bylo nikogo zarejstrowanego w BMW-KLUB

Na ten temat już pisaliśmy kilkakrotnie, ale widzę, że trzeba napisać to jeszcze raz. Za wszystko co dzieje się na naszym Forum jest odpowiedzialny BMW KP niezależnie od tego, czy inicjatorem jakiegoś pomysłu jest osoba zrzeszona w Klubie, czy nie. Jeśli Spot będzie udany, to wszystko OK, jednakże jak coś nie wyjdzie zaraz będzie kojarzony z Klubem (taka jest niestety rzeczywistość, że dopiero jak jest źle to szuka się winnych). Aby brać odpowiedzialność za takie imprezy postanowiliśmy, że weźmiemy na siebie "obowiązek" ich organizacji i będziemy je Firmować swoją obecnością i nazwą. Naprawdę niewiele kosztuje wysłanie info do Moda z informacją "chcemy się spotkać tu i tu proszę o założenie odpowiedniego wątku". Moderator znajdzie odpowiednią osobę w regionie i ta osoba zorganizuje takie spotkanko. Zapewniam, że będzie sympatycznie.

Wracając do cytatu, skoro Was tam tak dużo (co się chwali), może ktoś się dopisze do Klubu alcapone?

... odkad zmienilem marke ciezko wiecej niz dwie osoby od miesiaca zebrac do kupy... Jak by tego bylo malo wladze klubu robia co moga byle milosnicy marki nie mogli sie spotkac :-(.

Mam nadzieję, że na to odpowiedziałem powyżej. Mamy w Szczecinie Klubowicza z fajnymi samochodami (między innymi 2002) i sądzę, że bardzo chętnie weźmie na siebie zorganizowanie Spotu Klubowo-Forumowego.

Wątek zamykam, ale nie usuwam ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.