Skocz do zawartości

e34 525iX Touring Schemat tylnej wycieraczki.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Tak jak w temacie potrzebuję schematu tylnej wycieraczki gdyż moja nagle "umarła" i nie wiem co się stało. Jeśli ktoś takowy posiada proszę go o wysłanie na e-mail:[email protected] bądź wrzucenie na forum.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuję schematu tylnej wycieraczki gdyż moja nagle "umarła" i nie wiem co się stało.

Zazwyczaj łamią się przewody w wiązkach klapy. Czasem się oś wycieraczki zapieka i nie może silnik jej dać rady - otwórz szybę i spróbuj ręcznie poruszać wycieraczką. Schemat się znajdzie, podaj miesiąc i rok produkcji.

Opublikowano

Tak jak w temacie potrzebuję schematu tylnej wycieraczki gdyż moja nagle "umarła" i nie wiem co się stało.

Zazwyczaj łamią się przewody w wiązkach klapy. Czasem się oś wycieraczki zapieka i nie może silnik jej dać rady - otwórz szybę i spróbuj ręcznie poruszać wycieraczką. Schemat się znajdzie, podaj miesiąc i rok produkcji.

Rok produkcji to 10.1994

Oś wycieraczki nie zapiekła, po otwarciu szyby można nią bez problemu ruszać. Najdziwniejsze było to, że nagle zniknęły mi wycieraczki z przodu i z tyłu byłem u elektryka okazało się, że popękały mi luty w module komfortu, po zrobieniu tego wycieraczki z przodu działają, elektryk nie miał jednak schematu tylnej wycieraczki i nie mógł nic zrobić.