Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koledzy, mam pytanko czy w E46 po lifcie da rade ustawić welcome lights czyli tzw. światła powitalne przy otwieraniu i zamykaniu auta? Jeśli tak to może ktoś służy pomoca na terenie Warszawy?:P

Dzięki za info pozdrawiam:)

Opublikowano
chyba nie ma takiej funkcji moduł świateł ale można to zrobić samemu. Chcesz żeby zapalały się ringi jak np. otworzysz auto ? wystarczy pociągnać kabelek od oświetlenia wnętrza i dać diode aby prąd przechodził w jedną strone czyli żeby podczas zapalenia światła wnętrza zapaliły się ringi ale jak ringi zapalisz sam to żeby wewnątrz się światło nie świeciło.
szukam
Opublikowano
ta w tych poprzednich filmikach na pewno palniki ksenonowe się cieszą jak są tak szybko włączane i gaszone :D długi żywot im wróże :)
szukam
  • 2 lata później...
Opublikowano
ta w tych poprzednich filmikach na pewno palniki ksenonowe się cieszą jak są tak szybko włączane i gaszone :D długi żywot im wróże :)

To samo chciałem napisać lecz po przeczytaniu

liczy się efekt :lol:
stwierdzam, że dobrze iż są chińskie żarniki HID po 50zł za sztukę.... :mad2:
Opublikowano
I tez dzialaja...

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
:mrgreen: no pewnie też. Z tym, że do BMW też. Ty, ja, może jeszcze kilku z tego forum kupią Osramy z oficjalnej dystrybucji. A reszta? A reszta napędza koniunkturę MyFriendom. I też jeżdżą, też świecą, przechodzą przeglądy. Czasami nawet widzą coś przed autem w nocy.

None of you seem to understand...

I'm not locked in here with you.

You're locked in here with me!

//Potrzebujesz podpiąć się pod kompa? Daj znać. Pomogę za free.

Opublikowano
:mrgreen: no pewnie też. Z tym, że do BMW też. Ty, ja, może jeszcze kilku z tego forum kupią Osramy z oficjalnej dystrybucji. A reszta? A reszta napędza koniunkturę MyFriendom. I też jeżdżą, też świecą, przechodzą przeglądy. Czasami nawet widzą coś przed autem w nocy.

Czasem jest tutaj dobrym określeniem :D Kiedyś do poprzedniej e39 'zaoszczędziłem' i kupiłem chińczyki, do dzisiaj tego żałuję, ale człowiek uczy się na błędach :duh: