Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
panowie chce nabyc bmke 99 525tds. jest w super stanie (wyglad). czy mozecie mi poradzic jak sprawdzic silnik. tzn czy to auto ma dozo najechane
Opublikowano

najprościej byłoby poradzić ci wizyte w serwisie gdzie można sprawdzić orginalny przebieg.Nie jestem pewien czy w tym modelu DME ma pamięc "absolutną"ale np w E46M3 pewnych rzeczy nawet najlepsi nie mogą usunąć z panięci jak VIN czy przebieg.W każdym razie sprawdz ją starą metodą zwracając uwage na zurzycie pedałów siedzeń kierownicy (to też świadczy o przebigu)czystość silnika(nie myty)nie pocięte kable i izolowane itd.Wazne by nie było widocznych wycieków głównie z okolic turbiny.

POWODZENIA :cool2:

Opublikowano
dzieki wielkie. a czy przy przebiegu 200.000 tys warto kupic takie auto bo szczeze mowiac to nie wiem czy znajde cos z mniejszym
Opublikowano
cena jest moim zdaniem dobra bo za34000 by ja oddali plus 800zl rejestracja. bo tak czytam co tu pisza to kazdy kto jezdzil tds-em jest bardzo zadowolony.
Opublikowano
widze ze jestes z w-wy ta bmka stoi na modlinskiej 29. a moze masz kogos znajomego kto taka jezdzi? moze modl by pomoc
Opublikowano

miełem tds z 97 roku ,zrobiłem nią 100 tys. do przebiegu 230 tys.

nie miałem żadnych zastrzezeń.

pod koniec brała 2 l oleju na 10 tys. ale to były uszczelniacze zaworowe.

samochód doskonały.

miałem super wersję w skórze, el. fotele ,xenony itd.

sprzedałem ją w grudniu za 28 tys.

czasami się mylę