Skocz do zawartości

BMW e36 320i problem z centralnym zamkiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
hmm to że nie da się otworzyć drzwi od środka to funkcja ryglowania,aby zamknąć przekręcasz kluczyk delikatnie,a zaryglować przekręcasz do końca
Opublikowano

Witam a więc mam taki problem:

moja 320i ciężko otwiera się kluczykiem tzn. muszę go z całej siły przekręcić a czasem nawet to nie pomaga

jak już uda się ją otworzyć to za zwyczaj otwierają się drzwi kierowcy i z tyłu ale tylko prawe.

pod czas zamykania ma podobny problem z tym, że czasem się wszystkie drzwi zamkną a czasem tylko kierowcy.

gdy zamykam od pasażera to tylko drzwi pasażera się zamykają ostatnio rozładował mi się akumulator i zastanawiałem się czy to przypadkiem nie od tego ale od kąt jestem jej nieszczęśliwym :( posiadaczem pod czas zamykania musiałem kluczykiem przekręcić dwa razy.

Czy ma ktoś pomysł co to może mojej BMce dolegać ?;]

z góry dziękuję

Opublikowano
podjedz do elektryka albo do kogos kto sie zajmuje montazem centralnych zamkow i oni ci napewno pomoga skoro sie tym zajmują:)