Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TC,

piszesz na pierwszej stronie, że cena 2000 zł za ten model jest mocno przesadzona. Ile zatem mniej więcej kosztuje taka usługa u Ciebie? Może być info na PW, ale myślę że inni użytkownicy też mogą skorzystać. Chodzi o 525d 2002 r. z manualem i ewentualnym podjechaniem do Łodzi, tak jak pisałeś.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
TC,

piszesz na pierwszej stronie, że cena 2000 zł za ten model jest mocno przesadzona. Ile zatem mniej więcej kosztuje taka usługa u Ciebie? Może być info na PW, ale myślę że inni użytkownicy też mogą skorzystać. Chodzi o 525d 2002 r. z manualem i ewentualnym podjechaniem do Łodzi, tak jak pisałeś.

550zł , z hamownią przed , po i za każdym razem gdy jest modelowany przebieg momentu obrotowego , do tego dochodzi diagnostyka pod obciązeniem przed i po , jesli auto niesprawne nie podejmujemy się modyfikacji chyba że jest możliwosć usunięcia usterki na miejscu ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/

Opublikowano
No to bardzo miło mnie zaskoczyłeś w takim razie ;) Może będę miał dwóch klientów dla Ciebie, w tym mnie. Ale to gdzieś w okolicach maja - czerwca.
Opublikowano
No to bardzo miło mnie zaskoczyłeś w takim razie ;) Może będę miał dwóch klientów dla Ciebie, w tym mnie. Ale to gdzieś w okolicach maja - czerwca.

w takim razie zapraszam , robimy wszystkie marki , łącznie z usuwaniem dpf i kilku innych rzeczy ...

SPECIAL REMAPPING SERVICE - SOFTWARE ENGINEERING - IDA PRO

Chiptuning Łódź

ŁÓDŹ BYDGOSZCZ BIRMINGHAM LONDON

https://www.tc-performance.com/