Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam pytanie szykuje mi sie swap z 1.6 na 2.0. i pytanie odnosnie wiazki elektrycznej czy jest cała do wymiany czy tylko wiazka od silnika ??? :?: i czy łapy od silnika pasuja tzn. mocowania w karoseri dzieki za odp :D :D :D :D
Opublikowano
wlasnie kupiłem cała 316 za smieszne pieniadze tylko silnik padł a wmojej 320 jest zawieszenie zrobione chłodnice wisko i silnik w super stanie dlatego nie kupuje 2.5 2.8 czy innych
Opublikowano
Kazdy SWAP z R4 na R6 jest taki sam a tego w necie nawet na tym forum jest od metra a co do wiązki to tylko silnikowa musisz zmienić a kabinowa różni się tylko pinami w kostce jeśli masz minimalne pojecie o elektryce to ogarniesz bez problemu :)
Opublikowano
spoko dzieki za odp u mnie blacha juz słaba złom tylko wachacz mi wyrwało z progu tzn przegniło a nie sprzedam komus auta gdzie zawieszenie i hamulce przod kosztowało mnie 2100zl plus nowa chłodnica wisko i nowy srodek i na alumki kupiłem nowe gumy dzieki za odp
Opublikowano
odbiegne od tematu a jak jest z wałami napedowymi w sedanie i coupe pasuja do czy nie bardzo ??? :?: :?: