Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, chcialbym sie was zapytac co oznaczaja kontrolki abs u, i asc jednoczesnie? dodam jeszcze ze zapalaja sie i gasna po przejechaniu kliku kilometrow, i jak pala sie obie kontrolki to abs dziala, tylko brak asc bo jest jakby wylaczony, a jak zgasna to wszystko jest wporzatku. ps. szukalem w necie ale niczego nie znalazlem , bo duzo przypadkow jest jeszcze z hamulcem recznym, z gory dzieki za podpowiedzi
Opublikowano
Może coś z ładowaniem? Szczotki, alternator, pasek, regulator napięcia.
Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.
Opublikowano
Musisz chyba lepiej opisać jak dochodzi do problemu. No bo za wiele to nie powiedziałeś, i jeszcze jakiś wątek o hamulcu ręcznym.. Do końca nie wiadomo co się dzieje. Może w coś uderzyłeś i zbieżność nie jest ustawiona? Dlatego czasem Ci wyskakuje błąd.. Ja miałem podobnie. Ale ja wiedziałem, że mam po wymianie wahacza zbieżność do ustawienia.
Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.
Opublikowano
duzo osob pisze ze pala im sie kontrolki abs asr i jeszcze do tego reczny, ale mnie reczny nie dotyczy bo mi sie nie pali, nigdzie nie uderzylem. Wydaje mi sie ze to moze byc przez zime, a dokladniej to przez mroz, bo teraz jak jest dodatnia temperatura to tego nie robi
Opublikowano
U mnie szwankował zimą regulator napięcia. Zima - szaleje.. a jak ciepło to spokój.... i tak do kolejnego ochłodzenia. Po roku taka byłą diagnoza. Po wymianie regulatora wszystko się uspokoiło. Podobne objawy do Twoich..