Skocz do zawartości

Bunia straciła moc i rzęzi-PILNIE PROSZE O POMOC:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie koledzy. Swieta sie zblizaja i zaplanowany mam dluzszy wyjazd chociaz nie wiem czy wypali bo dzisiaj moja bunia przy ostrym wyprzedzaniu nagle stracila moc i zaczelo cos "RZEZIC". Teraz mam wielka trudnosc by rozpedzic ja do 100km/h i osiagnac 3tys obrotow. Dodam ze na postoju i biegu jałowym wkreca sie w miare dobrze i nie slychac az tak rzezienia. Prosze Was o pomoc bo w innym wypadku swieta spedze sam na banicji(za granica):( BMW 523i silnik M52 B25 1997r

viewtopic.php?f=72&t=117890

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
katalizator się rozleciał pewnie.
Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!
Opublikowano
  • Autor
katalizator się rozleciał pewnie.

Jak go rozpruje,wywale wnetrznosci duzo glosniejsze bedzie autko? Pytam bo czeka mnie jazda przez cale Niemcy i nie chce by sciagneli mnie do boksu bo im za glosno:)

Opublikowano
Jak go zacerujesz po wywaleniu bebechów, będzie trochę głośniej bo zostanie sama puszka i przez nią właśnie będzie słychać metaliczne brzęczenie nawet na niezbyt wysokich obrotach. Ale nie jest to aż tak wielki hałas żeby Cię zawinęli z drogi
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.