Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Koledzy czy zna ktos porządna strone z danymi o osiagach, masie, dostepnych silnikach i ich dokładnej pojemnosci, KM i Nm itp? szukałem duzo i wszedzie sa ogólniki,no chyba ze nie umiem szukac :mad2: Zalezy na wiarygodnych danych:) chodzi mi głównie o serie e34, e39 Podrzuccie jak wiecie...
Opublikowano
jak chcesz to daj maila to zrobię Ci skan z książki tyle, że nie na dziś, może na jutro.

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Mój e-mail; [email protected] Spoko, nie pali sie :wink: Najbardziej mi zalezy na silniku V8 4,0l i 4,4 ten który był w e34 i e39, tz na jego parametrach i osiagach samochodu w wersji sedan z 6-cio biegowym manualem, i to mnie usatysfakcjonuje :D Ps. i jeszcze jak by były przełozenia skrzyni biegów to bedzie GIT :cool2:
Opublikowano
ooo widzisz:) to już nie muszę się bawić w skany;) tam masz wszystko:)

(OO=[][]=OO)

Jeżeli Bóg byłby za przednim napędem to chodzilibyśmy na rekach!

Opublikowano
Ok,dzieki. ja wiem ale akurat na tych starszych wersjach mi nie zalezy, szykam wiecej info na temat silników 4,0l i 4,4 z vanosem i bez, [oczywiscie ten wiekszy z e39] ale jak na złość jest mało napisane, a o wersji z manualem 6-cio biegowym to juz mozna pomarzyc :cry2: chce sie dowiedziec jakie przełożenia ma skrzynia manualna własnie w tych duzych v8 i nigdzie nie moge tego znalezc....